6 motive pentru care nu ar trebui să îl mai primești înapoi…

Femeie cu ochii albaștri

Înainte de a te decide dacă să-l primești înapoi, calmează-te, adună-te și gândește-te sincer dacă oricare dintre următoarele motive au fost adevărate în relația ta. Dacă răspunzi “da”, atunci ideea de a te întoarce în brațele lui nu este chiar atât de bună.

1. Dacă fostul tău iubit a fost violent.

Dacă a ridicat mâna asupra ta și insiști să-l primești înapoi, atunci să știi că singurul lucru cert este acela că nu se va schimba. Dacă faci asta, pregătește-te pentru noi runde în “ring”. În prima fază a împăcării totul va fi frumos. Însă dacă investești emoțional și el repetă aceleași comportamente, încă o dată va fi un mare eșec.

2. Dacă vrei cu încăpățânare să-l aduci, în genunchi, la picioarele tale.

În cazul acesta, te informez că îți pierzi timpul cu copilării. În timpul în care îți vei face planuri pentru „întoarcerea risipei”, alte femei se vor bucura de compania lui.

3. Dacă nemulțumirile tale din timpul relației au fost ireconciliabile, ce te face să crezi că acum va fi diferit?

Ce te face să crezi că va înceta să te jignească în fața prietenilor săi, să se culce cu fiecare femeie care îi iese în cale și să uite de promisiunile pe care le-a făcut și de tine?

4. Dacă tu ai fost cea care ai încercat să faci să fie bine, ai suportat și ai cedat la fiecare ceartă, înclinându-te și cerându-ți mereu scuze pentru a încheia faza.

5. Dacă te-a izolat.

Dacă ai pierdut prieteni, cunoștințe și ai renunțat la vechile tale obiceiuri pentru că te-ai săturat să-l tot auzi: „Dar, ce tot vorbești tu cu “x”, “y”, și cutare?”.

6. Dacă ți-a dispărut dorința pentru el după prima dată. Și ai stat acolo pentru că era datoria ta. Sau, invers, chiar dacă patul tău a fost perfect sau îngăduitor de divin și l-ai păstrat doar pentru asta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook