De ce o femeie “dificilă” îi fascinează atât de mult pe bărbați?

Femeie sexy și rea

Cu siguranță ai văzut că se întâmplă des. Cum face o femeie “dificilă”, “dură”, să devină obiectul dorinței unuia sau mai multor bărbați. Ce face sau ce are o astfel de femeie de o face atât de fermecătoare? De ce celelalte femei, considerate “bune” și care nu le fac viața grea bărbaților, nu sunt considerate fatale?

Să începem cu elementele de bază.

Ce înțelegem prin dificil sau greu? O femeie care știe ce vrea, care nu pretinde sau nu urmărește nimic, evident că are o părere, însă nu face compromisuri, nu “aleargă” după un bărbat, nu-l bombardează cu mesaje și telefoane și este, în general, “mișto”. O femeie care spune “nu” și nu lasă un bărbat să-i facă ce vrea el. Cu siguranță nu vorbim despre o femeie ursuză, incomodă sau răsfățată.

Deci, o astfel de femeie are o mare stimă de sine. Așa că nu va “alerga” să-l vadă dacă el nu poate sau nu are chef, nu se va teme că el nu o va suna și, cu siguranță, nu își va face griji dacă un bărbat o place sau nu. Dacă ea face toate acestea, el va crede că ea este o miză foarte bună și că va fi o pierdere dacă nu o are.

Deci nu este disperată.

Ea nu așteaptă prima undă verde de la un bărbat pentru a-și exprima interesul. Poate aștepta o a treia sau o a patra (undă verde), așa că are răbdare, nu se grăbește. Acest lucru o face foarte atractivă pentru bărbați.

Ea simte că este sexy, frumoasă, plăcută, inteligentă, iubitoare și în felul acesta îi face și pe ceilalți să o vadă la fel. Îi place corpul ei, chiar dacă are câteva kilograme în plus.

Ea face să pară că este “trofeu” pentru cel care o va cuceri.

Din nou, acest lucru provine din încrederea de sine pe care o are în interior. Ea nu vorbește de rău alte femei, pentru că nu se simte amenințată de ele. Se simte puternică și unică, poate că și ele simt asta.

Face s3x doar când vrea ea, atunci când știe că este momentul potrivit, când amândoi ard de dorință. Nu face s3x doar pentru a începe o relație, temându-se că altfel va pierde bărbatul pe care îl are în față.

Ea nu bombardează un bărbat cu întrebări și informații pentru ca acesta să înțeleagă ceea ce își dorește ea de la o relație. Ea lasă lucrurile să se dezvolte. Nu își face planuri pe termen lung, cel puțin nu în fața lui. Așa simte ea că menține controlul.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook