8 semne care arată că este îndrăgostit nebunește de tine…

8 semne care arată că este îndrăgostit nebunește de tine...

Ai coborât de ceva vreme din al 7-lea cer să citești acest articol, pentru că ai cunoscut pe cineva? Te întâlnești cu cineva sau ești deja într-o relație și cauți articolul care să îți confirme ceea ce crezi deja?

Următoarele semne arată că cel mai probabil este îndrăgostit de tine. Semnele sunt clar generale și orientative, dar vestea bună este că, pentru că bărbații operează într-un mod mai simplu, nu trimit semnale confuze, iar dacă o fac, atunci îmi pare rău, dar nu au legătură cu următoarele:

1. Felul în care te privește

Te privește tot timpul în ochi (ei bine, nu tot timpul), rectific: se uită la tine din cap până în picioare tot timpul și, de asemenea, pentru că se uită atât de mult la tine, nu se deranjează să se mai uite și la altcineva. „El are ochi doar pentru tine”, spun ei.

2. Memoria elefantului

Când cineva se îndrăgostește, își amintește multe detalii din conversațiile pe care le-a avut cu celălalt, mai ales că încercă să îl cunoască mai bine. Așadar, dacă îl auzi vorbind despre ceva ce ai menționat la primele întâlniri și își amintește, atunci înseamnă că era important pentru el să adune cât mai multe informații despre tine.

3. Vrea să te țină de mână

Te ține de mână atunci când mergeți sau într-un loc public sau când ieșiți. Înțeles dublu: în primul rând, se simte tandru față de tine și în al doilea rând, vrea să arate tuturor potențialilor concurenți, precum și celor care l-ar putea revendica, că aceste “comori” au fost retrase de pe piață.

4. Întotdeauna găsește timp pentru tine în programul lui

Fie că este funcționar public, sau director executiv al unei companii multinaționale, el va muta cerul și pământul să te vadă, chiar și pentru o oră.

5. Prietenii lui te avertizează

Prietenii lui nu vor fi la fel de implicați ca ai tăi, dar atunci când vorbesc, o vor face doar dacă sunt siguri că prietenul lor este îndrăgostit, când își dau seama că lucrurile devin serioase și apoi îți vor spune „Nu-l răni”. Va apărea avertisment.

6. Este afectuos și în afara dormitorului

Te ține de mână (semnul nr. 3) și te sărută pe frunte, vrea să te îmbrățișeze, să-ți mângâie părul? Ai trezit în el cele mai tandre sentimente, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

7. Împărtășește cu tine povești jenante

În principal din copilărie și adolescență. Da, ai auzit bine, se numește “intimitate” și așa este. Celălalt vrea să afli din ce în ce mai multe despre el și arată că are încredere în tine.

8. Te cheamă peste tot

Se vor aduna acasă la prietenul lui? Te ia și pe tine acolo. Mama lui l-a invitat Duminică la masă? Hop, te ia cu el. Păi dacă e pe-așa, poți cânta: „Eu și tu împreună, eu și tu împreună”… Lalalala… 😀

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook