5 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le facă (dacă nu vrea)…

Femeie în bucătărie

Toți oamenii, în funcție de rolurile care le sunt atribuite de societate, au niște „obligații prestabilite”.

Așa că, și femeile par să fie nevoite să facă unele lucruri în timpul vieții lor. Dar, nimic dintre cele enumerate mai jos, n-ar trebui să fie adevărat.

Să se căsătorească.

Căsătoria nu este un simbol al succesului. Nu este nimic în neregulă și nici nu este ceva ciudat la femeile necăsătorite. Se poate ca, pur și simplu, instituția căsătoriei să nu le reprezinte.

Poate că nu vor să se căsătorească încă sau poate vor să acorde mai multă atenție unei alte părți a vieții lor.

Să fie slabe.

Femeile ar trebui să fie slabe, dar nu prea slabe. Trebuie să se epileze, să poarte haine feminine, să aibă părul lung și strălucitor, și atâtea alte clișee care, de ani de zile, creează standarde nerealiste.

Fiecare femeie poate fi așa cum îi place și poate fi, desigur,  considerată la fel de feminină.

Să fie fericite.

Stereotipul care vrea ca toate femeile să fie zâmbitoare, să nu se enerveze și să nu își exprime nemulțumirea, pentru că altfel sunt considerate isterice sau dificile, este timpul să dispară. Femeile pot fi dinamice, supărate și pasionale, pentru că asta doar le face umane.

Să aibă copii.

Scopul final în viața unei femei, nu este să procreeze. Femeile nu sunt mașini de reproducere, care pot fi complete doar prin a avea copii. Ele, oricum, sunt complete.

Să fie mereu responsabile.

O femeie, nu trebuie să știe sau să-i placă să gătească, să țină mențină ordinea în casă fără niciun ajutor și, în același timp, să fie singura responsabilă pentru creșterea copiilor. Treburile casnice, copiii, bătrânii, nu sunt doar treaba femeilor și trebuie să înțelegem asta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook