Aceste femei sunt carismatice! Femeile care nu au avut totul ușor…

Trei fete cu voal

Le vezi, le recunoști înainte să ți se prezinte. Sunt acele femei care se mișcă într-un spațiu și declanșează artificii mentale; nu pentru că sunt cele mai frumoase, sunt multe femei frumoase. Nu pentru că sunt înalte sau slabe. Nu contează vârsta sau nivelul lor de educație.

Nu seamănă cu femeile din reviste, o știu și ele și s-au împăcat demult cu ideea aceasta. Dar par diferite de celelalte într-un fel al lor, și ochii lor au acea scânteie rară – a unor oameni a căror fericire a încetat să fie determinată de opinia altora.

Aceste femei au carisma.

Genele false și treptele de mătase pot cumpăra multe. Dar ai văzut că vând carisma pe undeva? Nu ai văzut. Ele cunosc darul pe care l-au primit de la Dumnezeu și îl poartă cu mândrie peste tot cu ei.

Aceste femei știu să se uite în sus, dar nu de la un loc înalt. Plâng în spatele ușilor închise, dar nu plâng în fața nimănui. Au multe calități de care să fie mândre, dar nu se prefac a fi grozave.

Pentru că nu au primit totul cu ușurință, știi, dar chiar și așa au reușit; și dacă nu reușeau într-un fel, încercau altfel, iar dacă nu mergea nici așa, găseau alte zece feluri, dar nu renunțau. Ele urăsc să renunțe.

Ele nu concurează cu alte femei, concurează cu ele însele, pentru că știu cine sunt și nu cumpără basmul presei care le vrea să fie perfecte.

Ce înseamnă “perfect”? Nici ei nu au nevoie de confirmarea ta. Nu le pasă dacă le aprobi, nu se dezbracă pentru câteva like-uri, nu te provoacă să le observi. Dar ce le vei acorda atenție, prietene, fie că îți place sau nu. Și dacă nu îți plac până la urmă, lor tot nu le pasă. S-au săturat de confirmare, sufletele lor au nevoie de mai mult.

Nu sunt impresionate de mașini și abdomene sculptate; ți se poate părea ciudat, dar astfel de femei nu sunt scumpe. Dar merită toți banii din lume. Nu le vei uda cu complimente și cuvinte mari, așa că renunță la ceea ce știi. Ele preferă singurătatea decât să fie cu cineva pe care nu-l admiră, care nu le fascinează. Nu au timp pentru asta.

Și dacă o astfel de femeie cade în patul tău, nu-ți bate joc de norocul tău. Ți-a fost dat numai ție. Și să nu crezi că ai cucerit-o văzând-o goală, pentru că nu vezi astfel de femei goale decât atunci când iubesc. Și ele nu iubesc ușor.

Ele nu cad în capcana iubirii, pentru că dragostea implică un “da” și nu le plac tranzacțiile goale, impuse de logica crudă a realității moderne. Au fost învățat să-și aleagă propriile bătălii, iar pentru a lupta pentru tine, trebuie să te considere un trofeu.

Și dacă ești suficient de norocos să fii iubit de una dintre aceste femei, prețuiește-o.

Pentru că în fața ta va sta goală și neînarmată, iar tu va trebui să o îmbrățișezi, deoarece slăbiciunea este ceva cu care nu este obișnuită. Pentru tine, ea va duce bătălii pe care nu ți le-ai imaginat niciodată și va fi forțată să-și înfrunte demonii, așa că nu o dezamăgi.

Pentru că este foarte dificil, știi, să echilibrezi o minte de oțel și o inimă fragilă, dar ori de câte ori este necesar, ele reușesc și asta. Pentru că femeile ca ele se îndoaie, dar nu se sparg. Și dacă încerci să le rupi în bucăți, mai bine începi să alergi înainte să se ridice din nou.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook