Gânduri pentru acei oameni minunați, care ne iubesc pentru ceea ce suntem…

Prietene apropiate pe un câmp cu flori

Aceste gânduri sunt pentru acei oameni minunați, care ne-au îmbrățișat cu toate defectele noastre și ne-au iubit indiferent de imperfecțiunile noastre. Cei mai buni prieteni ai noștri, care ne-au fost alături în toate momentele. Camarazii noștri. Al doilea nostru sine. Cei mai loiali prieteni ai noștri.

Vă mulțumim:

Pentru că sunteți mereu alături de noi. Că ne iubiți indiferent de diferențele dintre noi. Că ne-ați încurajat să fim noi înșine. Că ne-ați făcut să simțim că aparținem. Că ne faceți mai buni și mai înțelepți.

Vă mulțumim pentru onestitatea voastră. Că ne iubiți în fiecare moment al vieții noastre. Că ați rămas alături de noi prin toate greutățile vieții. Vă mulțumim că ne țineți de mână în vremurile grele și că ne protejați de lumea crudă. Că ne înțelegeți fără a ne judeca greșelile.

Vă mulțumim că ne-ați lovit cu adevărul și ne-ați readus la realitate atunci când a fost prea greu pentru a reuși singuri. Că ați crezut în noi când nimeni altcineva nu a făcut-o.

Vă mulțumim că sunteți de partea noastră când simțim că întreaga lume ne este împotrivă. Că aveți răbdare și ne-ați vindecat inimile frânte. Că acceptați și tolerați „dezordinea” în care suntem uneori. Că v-ați sacrificat pentru noi.

Vă mulțumim că ați încercat să ne faceți să râdem când tot ceea ce ne doream era să plângem.

Că sunteți complet sinceri, chiar și atunci când adevărul este foarte dur. Că nu vă este frică să ne înfruntați demonii, să discutăm despre temerile noastre și să ne păstrați cele mai întunecate și înfricoșătoare secrete.

Vă mulțumim că ne-ați dat speranța că iubirea adevărată există. Că ați ascultat toate tâmpeniile noastre. Că nu ați renunțat niciodată la noi.

Sunteți cea mai mare binecuvântare a vieții noastre. Voi sunteți cei care ne-ați ajutat să realizăm că această lume, nu este atât de urâtă și de înfricoșătoare când suntem cu oamenii cărora le pasă de noi.

Voi sunteți forța care ne ajută să depășim orice obstacol. Sunteți motivația care ne împinge atunci când simțim că nu putem merge mai departe. Vă mulțumim pentru toate acestea!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook