Le mulțumesc tuturor celor care m-au părăsit…

Femeie care se plimbă

Dacă există un lucru pe care m-a învățat viața, este că oamenii pleacă indiferent de câte ori promit că vor rămâne. Și aici, vorbesc despre cei la care te aștepți cel mai puțin să plece. Indiferent de câte ori vor spune că vor fi acolo, pentru tine.

Cei care au jurat că nu te vor răni niciodată, sunt cei care ajung să te rănească cel mai mult.

Eu fiind cineva care a văzut mai mulți oameni părăsindu-mi viața, m-am grăbit să mă învinovățesc pentru alegerile lor.

Acești oameni m-au supărat. M-au amărât. Cu toate acestea, încet, încet am început să realizez că dincolo de tot ceea ce se întâmplă, ar trebui să le mulțumesc celor care au plecat, pentru că ei sunt motivul pentru care sunt ceea ce sunt astăzi.

Cred cu tărie că oamenii vin în viața noastră cu un motiv.

Indiferent dacă aceasta este o binecuvântare sau o lecție, chiar și oamenii care pleacă demonstrează că există un motiv pentru asta. M-au învățat că cei care intră în viețile noastre nu trebuie să rămână.

Mi-au permis să văd că oamenii care trebuie să rămână în viețile noastre nu vor pleca niciodată. Cei care pleacă, fac loc celor care vor rămâne. Pentru oamenii care merită. De aceea, le mulțumesc celor care pleacă, pentru că ei îmi arată că nu au fost niciodată menți să facă parte din viața mea.

Îți mulțumesc că ai plecat, pentru că mi-ai dat șansa să fiu tot ceea ce am spus că nu pot fi.

M-am forțat să cresc, chiar dacă m-ai făcut să simt că nu sunt suficient – că trebuie să fiu mai mult. Mulțumesc, pentru că acum mă văd cu mândrie, crezând că în sfârșit sunt suficient.

Îți mulțumesc că ai plecat, pentru că, într-un fel, plecarea ta m-a obligat să mă regăsesc. Am găsit în sfârșit puterea de a lua propriile decizii fără a fi împovărat de criticile tale. Critica pe care am considerat-o cândva constructivă, când realitatea m-a dezamăgit.

Îți mulțumesc că ai plecat, că mi-ai arătat că nu am nevoie de o iubire unilaterală în viața mea.

Că există oameni în această lume care vor să fie iubiți numai în propriile lor condiții – doar sub controlul lor. Că ei continuă să ne iubească doar atâta timp cât le facem pe plac, pentru că, uneori, indiferent ce facem pentru cineva, nu este niciodată suficient. De aceea ai ieșit din viața mea.

Sunt aici să îți arăt că merit mai mult.

Merit pe cineva care ar face la fel pentru mine. Sunt aici și pun fericirea pe primul loc. Nu voi lăsa durerea pe care mi-ai provocat-o să mă amărească sau să creeze în mine sentimente de răutate.

Crede-mă când spun; karma ne răsplătește pe toți, mai ales pe cei care nu se așteaptă la asta. Deci, pentru cei care au ieșit din viața mea, eu sunt aici și vă iert, dar nu sunteți bineveniți înapoi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook