Semnele zodiacale care nu te deranjează, dar dacă le provoci, pregătește-te!

O femeie se luptă cu un bărbat

Aceste zodii își văd de munca lor și nu “cresc” acolo unde nu sunt “semănate”. Dar dacă le provoci sau le tachinezi, atunci să te aștepți cu adevărat la cea mai proastă reacție.

Vorbim despre două zodii cărora nu le pasă ce fac ceilalți în jurul lor. Ele își văd de munca lor, de casă și de viața lor de zi cu zi. Nu-și bagă nasul în treburile altora, pentru că pur și simplu nu le interesează.

Sunt indiferente și își văd doar de ale lor și de cei dragi. Sunt liniștite și discrete. Dar dacă le provoci, pregătește-te să experimentezi infernul! Să vedem despre ce semne vorbim:

RAC

Racul, dulce și calm, și cu siguranță nu a fost primul în mintea ta. Este o persoană discretă, pe care chiar nu-l deranjează nici măcar un țânțar. Se uită la casa lui și la viața lui.

Nu se amestecă în treburile celorlalți și nu se angajează în bârfe, ticăloși, intrigi etc. În general, preferă liniștea lui. Dar dacă îl tachinezi, atunci lucrurile se schimbă. Și se schimbă foarte mult.

Vei vedea un Rac pe care, nu numai că nu-l recunoști, dar până și umbra ta se va teme. Te va face să ai coșmaruri chiar și atunci când ești treaz. Dacă crezi că răzbunarea Scorpionului este cea mai rea, du-te să tachineze un Rac și atunci vei căuta o planetă pe care să te muți! Îți garantez.

CAPRICORNUL

Capricornul da, este rece și indiferent. Îi pasă doar de ale lui. El se uită la munca și la viața lui de zi cu zi. În plus, nu vrea să aibă prea multe de împărțit cu nimeni și îi evită pe toți.

Nu este cea mai drăguță persoană din preajma ta. Nu o deranjează, la fel ca și Racul,  nici măcar un țânțar, totuși, dacă încerci să o tachinezi, atunci va fi ca și cum ai trezi fiara din ea.

Racul te va vâna și va face tot ce este necesar pentru a-ți plăti cu aceeași monedă. Și tocmai pentru că este rece și nu are multe sentimente, nu va arăta nicio milă, oricât de mult ți-ai declara pocăința deplină și oricât ți-ai cere iertare. Ideea este să nu-l provoci, pentru că „dacă semeni vânturi, vei culege furtuni”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook