Învață să ai grijă de sufletul tău, mai mult decât de aspectul tău…

Femeie îngrijită

Nu mai pune atât de mult accent pe aspectul tău fizic.

Nu mă înțelege greșit, nu zic să nu te îngrijești. Ceea ce vreau să spun, este faptul că ar trebuie să ne îngrijim mai întâi de aspectul interior, apoi de cel exterior.

Fă mișcare pentru a avea un corp frumos, dar nu cu scopul de a deveni o persoană mai frumoasă, ci pentru a fi mai sănătoasă. Este în regulă să porți haine frumoase pentru a arăta mai bine, însă pune mai mult preț pe sufletul tău.

Câți bani cheltuiești lunar pentru experiențe care îți bucură sufletul, și cât cheltuiești pentru a arăta bine? Exact, la asta mă refer.

Te gândești cum îți vei aranja părul, cum te vei înfrumuseța și ce parfum să folosești pentru a deveni o persoană cât mai plăcută. Dar aspectul nostru este ceva superficial. Totul începe din interiorul nostru. Din sufletul nostru.

O persoană, oricâți bani ar cheltui pentru a arăta bine, nu va fi niciodată frumoasă dacă nu are sufletul frumos.

Un suflet frumos, care radiază și oferă strălucire exterioară, ne va face să ne simțim frumoși. Trebuie doar să fim mai buni cu noi înșine și să acordăm mai multă atenție sufletelor noastre. Așa că, cultivă-ți ființa și protejează-te de tot răul.

Ca un copac, dacă se întâmplă ceva cu rădăcina lui, dar noi îi îngrijim doar ramurile, problema nu va fi rezolvată. Copacul, în cele din urmă, va fi distrus complet. Așa că, în primul rând, asigurați-vă că este sănătos de la rădăcină. Totul începe de aici.

Ai grijă să fii o persoană demnă și onestă, astfel vei avea conștiința curată.

Acest aspect este foarte important pentru liniștea ta sufletească. Să faci fapte bune și să oferi cuiva, care este în dificultate, ajutorul tău.

Dăruindu-i, nu ai nimic de pierdut, dimpotrivă te vei simți o persoană plină.

Călătorește, citește cărți, îmbogățește-ți cunoștințele, educă-te, schimbă opinii cu alte persoane și nu te gândi niciodată că știi totul. Omul, atât cât trăiește, învață.

Fii alături de oameni care te fac să te simți bine și de cei care au ceva să-ți ofere pentru a te face o persoană mai bună. Chiar și un simplu sfat este binevenit.

Arată-ți recunoștința pentru faptul că să te trezești în fiecare dimineață, că ai sănătate și că te poți bucura de viață. Trăiește fiecare minut. Bucură-te de lucrurile simple de zi cu zi și umple-ți sufletul de optimism.

Nu lăsa să treacă o zi fără să zâmbești.

Chiar dacă ai unele probleme, gândește-te că undeva, cândva, se va găsi o soluție. Și chiar dacă nu ai tot timpul soluții (ca într-o chestiune de sănătate, să zicem), gândește-te că ai făcut tot ce ai putut. Că este destin sau doar un test pe care îl vei trece mai devreme sau mai târziu.

Trebuie să învățăm să ne împăcăm cu noi înșine și cu viața. Să acceptăm unele evenimente din viața noastră, fără prea multă analiză și să acționăm conform faptelor prezente. Acest lucru ne va face să ne simțim mai bine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook