De sărbători, împărtășește zâmbete, râsete, dragoste și căldură…

Femeie singură de sărbători

Pe măsură ce ne apropiem de cea mai frumoasă perioadă a anului, mă gândesc la oamenii pe care îi iubesc și cu care vreau să petrec aceste zile.

Dar unele persoane vor lipsi.

Unii oameni nu vor fi aici, în acest sezon de sărbători. Și anul acesta mă simt pe jumătate, nu mai simt la fel magia sărbătorilor fără să-i am pe toți în jurul mesei. Așa că, mintea mea se întoarce în trecut, la toate acele mese de familie, cu mulți oameni.

Toate acele momente frumoase pe care le-am trăit și pe care le-am petrecut împreună… S-au dus vremurile acelea.

Anul acesta, pentru unii oameni, sărbătorile nu vor fi la fel.

Asigură-te că le faci o urare, o invitație, un cadou sau măcar să le telefonezi celor cu care poate nu ai mai vorbit de ani de zile. Poate se simt și ei singuri…

În acest sezon de sărbători, nu face ca de obicei. Fă ceva în care crezi profund; ai grijă de părinții tăi, gătește o farfurie cu mâncare pentru o persoană fără adăpost sau pentru cineva despre care știi că va petrece sărbătorile singur.

Cumpără un cadou pentru un copil despre care știi că nu are de la cine primi. Dăruiește, fii bucurie pentru cineva. Doar așa vor avea sens aceste sărbători. Doar așa vor merita aceste momente.

Reflectează la ceea ce ai.

Simte recunoștință pentru ceea ce ai reușit să ai, să faci, să înduri. Oferă-ți mai multă dragoste decât o făceai înainte să ajungi atât de departe. Unde ești, cine ești. Că ai îndurat și ai reușit.

Împărtășește zâmbete, râsete, dragoste și căldură. Un mic act de dragoste, chiar și o privire poate face bine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook