Cel mai bogat om este cel care are în jurul său oameni care îl apreciază…

Cel mai bogat om este cel care are în jurul său oameni care îl apreciază...

Îi vei auzi spunându-ți să aduni experiențe, să faci lucruri, să încerci aia și aia, și cealaltă.

Nu lăsa niciuna dintre zilele tale să se piardă, pentru că poți câștiga sau învăța câte ceva de la fiecare. Viața nu este atât de lungă cât crezi, așa că profită de fiecare oportunitate, pentru că nu știi dacă ți se va oferi șansa aceasta din nou în viitor.

De asemenea, vei auzi oamenii spunându-ți că pentru a ieși în evidență trebuie să achiziționezi cât mai multe rechizite, pentru că la bine și la rău concurența la toate nivelurile este mare.

Să obții o diplomă suplimentară, să fii testat într-un astfel de loc de muncă, să faci așa și așa o călătorie de afaceri. Cu alte cuvinte, să fii constant în „mișcare”, nu să te odihnești.

E ca și cum ai avea o cutie, cutia vieții tale ca să zic așa.

Și este un sentiment foarte frumos să ai pofta și puterea de a o umple în mod constant. Te vei simți bine cu tine și cei din jur te vor aplauda. Desigur, îmi vei spune, toate experiențele și ocupațiile în care ne angajăm nu au întotdeauna un semn pozitiv. Acesta este și cel mai logic. Vei eșua undeva, ceva va merge prost.

În cursul vieții, vei înțelege că unele lucruri nu funcționează pentru tine, nu îți convin. Este dificil să prezici de la început rezultatul tuturor situațiilor.

Așadar, cutia ta va fi plină cu experiențe grozave, cu provizii necesare care îți vor defini identitatea și drumul dar și cu momente dificile sau momente în care, pur și simplu, nu ai fost tu. Dar cel mai important lucru dintre toate sunt întotdeauna oamenii pe care i-ai câștigat din asta.

Indiferent cât de singure sunt unele dintre “călătoriile” tale, factorul uman joacă un rol peste tot și mereu. Să ne uităm, chiar și metaforic, la o călătorie pe care o vei face singur(ă), undeva pe parcurs te vei opri pentru țigări.

Vei discuta cu cineva. Cu o persoană complet străină, care s-ar putea să-ți spună doar un cuvânt, dar care se poate “lipi” în tine atât de potrivit, de parcă ai fi așteptat-o ​​tot timpul.

Dar din moment ce cele mai multe dintre “călătoriile” tale sunt orice altceva decât singuratice, să numărăm oamenii. Ori de câte ori vine timpul să evaluezi, să stabilești dacă o experiență a fost, în cele din urmă, bună sau rea pentru tine, gândește-te la oamenii care fie au mers cu tine, care au contribuit cu un mic gest sau care s-au pierdut în mijlocul călătoriei.

Oamenii mă vor surprinde mereu și întotdeauna personal.

Pentru că, uneori, cei pe care i-ai definit ca fiind „ai tăi”, vor dispărea fără explicații, în timp ce alții pe care i-ai trăit doar câteva clipe, vor dori să stea alături de tine. Nu poți să nu te simți binecuvântat când vei vedea că până și o persoană nouă este acolo și îți zâmbește.

Chiar și cea mai dureroasă experiență a ta, în care simțeai că pierzi timpul și poate ceva din tine, ți-a dat o persoană. Niciun premiu, niciun loc de muncă, niciun obiect material sau aprovizionare spirituală, nu îți va oferi dragostea și sprijinul pe care ți le vor oferi oamenii. Nimic nu-ți va umple inima la fel de mult ca o mână prietenoasă, o discuție frățească, o îmbrățișare.

De aceea nu trăim singuri.

Acesta este motivul pentru care suntem programați să avem nevoie de companie. Acesta este ceea ce ne diferențiază de animale – relațiile complexe pe care le dezvoltăm unul cu celălalt. Cu siguranță, o simți la sfârșitul fiecărei zile, chiar înainte să închizi ochii și să te gândești la ceea ce îți lipsește, întotdeauna sentimentul cuiva va fi cel mai puternic.

Cel mai bogat om este cel care are alături oameni care îl apreciază și îi vor fi alături indiferent de situație. Cea mai norocoasă persoană este cea ale cărei situații din viața i-au oferit tovarăși pentru viitor. Iar cel mai demn este cel care are capacitatea de a recunoaște ceea ce i s-a dat cu generozitate.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook