Când este o femeie cu adevărat frumoasă?

Înger de femeie

În epoca crizei valorilor, standardelor și fericirii pure, adevărata frumusețe a unei femei vine din interior.

Poate că sună ca un clișeu absolut, dar să știi că este adevărat. Și știi foarte bine că retușurile pielii și pomeții perfecți te fac grozavă doar pentru o clipă sau pentru o fotografie.

Însă energia ta colorată este ceea ce ești, ceea ce faci și ceea ce reprezinți la serviciu, acasă, dar și atunci când trăiești singură, cu tine – are o superioritate și un farmec de neimaginat.

O femeie este cu adevărat frumoasă atunci când este mulțumită de ceea ce realizează.

Când poate iubi fără gânduri secunde. Când poate plânge fără teama să nu arate slăbiciune. Când are curajul să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce susține cu pasiune.

Când știe că poate face și ea greșeli și le recunoaște. Când poate să ridice capul chiar dacă viața o îngreunează. Când poate să viseze cu ochii deschiși și să planifice zilnic trasee și excursii care o fac mai bună, puțin mai interesantă, puțin mai fragedă, puțin mai puternică, puțin mai fantastică.

Femeia din ziua de astăzi este multitasking.

Este mult mai mult decât bărbații minunați care stau undeva în apropiere și observă, cu admirație sau chiar cu teamă, tot ceea ce realizează într-o singură zi. Iar această femeie este cu adevărat frumoasă.

Femeia de azi este „amețită” cu dorințele ei și complet „sobră” cu îndatoririle ei. Cred că a ajuns să înțeleagă, mai mult ca oricând, ce se întâmplă atunci când ea însăși se află sub influența propriei puteri.

Articolul acesta este dedicat fiecărei femei care are un geniu fermecător de a răspândi tandrețe, forță, pasiune, inspirație și frumusețe, fără a face mare lucru. Doar ceea ce îi place cu adevărat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook