Dacă nu iubești pe cineva, nu-l întemnița din egoism…

Dacă nu iubești pe cineva, nu-l întemnița din egoism...

Dacă iubești pe cineva, lasă-l să plece, dacă se întoarce la tine, va fi al tău pentru totdeauna, spun ei! Fals! Cum să-l părăsești pe cel pe care-l iubești? Cum să nu faci tot ceea ce îți stă în putere pentru a-l ține aproape? Spune-mi cine, atunci când iubește, face astfel de experimente?

Dacă iubești pe cineva, nu-l poți lăsa să plece. Dar dacă nu-l iubești, da, trebuie să-l lași!

Oamenii nu sunt jucării. Sufletele nu sunt obiecte.

Nu poți ține o persoană aproape de tine din nesiguranță sau din frică. Nu poți să-l închizi lângă tine, pentru că nu suporți să mergi mai departe. Nu-i poți bloca ieșirea, cu presupuse iubiri și sentimente care au murit de mult în tine, dacă au existat vreodată.

Dacă nu iubești pe cineva, dă-i drumul.

Nu-l ține cu promisiuni false și cuvinte vagi. Nu-l prinde în capcană în viața ta, din lașitate. Pentru că nu poți fi numit laș decât dacă ții aproape de tine o persoană pe care nu o iubești, pur și simplu pentru că te temi la gândul că următoarea relație ar putea fi mai rea sau s-ar putea să nu fie găsită niciodată.

Dacă iubești pe cineva, nu-l lăsa să plece. Dar dacă totuși dorește asta, măcar dă-i toate motivele pentru care ar trebui să rămână. Arată-i, în cel mai înalt grad, ceea ce ai în suflet, ca să înțeleagă că nici măcar nu vrea să plece de lângă tine. Asta dacă iubești…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook