Legea atracției: cum detașarea ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim cu adevărat…

Legea atracției- cum detașarea ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim cu adevărat...

Legea Atracției este cel mai bine descrisă de următoarea afirmație a lui Albert Einstein: „Totul este energie și aceasta este esența. Acordați-vă la frecvența energiei pe care o doriți și este sigur că veți obține această realitate. Nu poate exista altă cale. Aceasta nu este filozofie. Este natural.”

Legea Atracției ne învață că ceea ce gândim și simțim devine realitatea noastră. Ne învață că putem fi transformați, atât prin gândurile noastre pozitive, cât și prin gândurile noastre negative.

Arta detașării

Prin credința că gândurile noastre ne creează realitatea, stilul de viață identificat ca „arta detașării” merge mână în mână cu Legea Atracției.

Detașarea, a merge mai departe în viață, este primul semn de încredere; arată că știm că vom obține ceea ce ne dorim și că merităm asta. Mai jos sunt 3 afirmații puternice pe care le poți folosi în fiecare zi, astfel încât să poți “lăsa” cu ușurință situații, obiecte și multe altele pentru a face loc pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

„Eu dau spațiu”

Înainte de a trece la asigurări, să încercăm să înțelegem mai bine acest concept. Să luăm o lecție de la Abraham Hicks, care implică un creion.

Ia un creion simplu, fără caracteristici speciale și țineți-l în mână. Imaginează-ți că acest creion conține o amintire cu adevărat dureroasă. Poate ai trecut printr-un divorț sau poate ai fost abuzat într-un fel. Știi că această amintire a fost un chin în viața ta încă din prima clipă în care a fost surprinsă și știi că ai vrea să o uiți o dată pentru totdeauna. Dar nu o poți lăsa în urmă.

Acum, uită-te la creionul tău rulat manual. Începi să încerci să-i dai drumul creionului și urmărești cum mâna încă încearcă să-l țină. Și nu numai că va continua să îl țină, dar va părea că mâna ta nu se supune instrucțiunilor minții tale.

Acest lucru poate fi comparat cu “golirea” minții. Acum poți vedea legătura: detașarea este secretul eliberării de durere. „A da drumul” înseamnă a elibera tot ceea ce ne ține departe de o viață fericită, plină de speranță, de ceea ce este mai bun. Detașarea doare, pentru că am investit timp și efort în ceea ce trebuie să lăsăm în urmă. Doare foarte tare.

Dar prin detașare, ne permitem să ne schimbăm. Mintea nu se bucură de schimbare; se bucură de confort și familiaritate – dar spațiul, pentru mai mult, se poate deschide doar atunci când eliberăm ceea ce nu mai funcționează.

3 afirmații care te pot ajuta pentru a face primul pas spre detașare

1. Eliberez și renunț la îndoială și griji, pentru a atrage mai multă abundență în viața mea. Pe măsură ce eliberez această îndoială, abundența curge către mine acum.

2. Eliberez energia relațiilor care m-au rănit, care au fost unilaterale, abuzive, manipulatoare, degradante, solicitante și umilitoare. Energia acestor relații a făcut mai mult rău, pentru că i-am permis. Eliberând această energie, fac loc unor relații mai sănătoase.

3. Eliberez și renunț la nevoia mea de a controla alți oameni sau evenimente. Nevoia mea de a control mă controlează, motiv pentru care mă predau noilor experiențe.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook