Cuvintele dure pot lăsa răni adânci. Sfaturi simple și frumoase pentru fiecare dificultate a vieții.

Femeie deprimată

Vorbele grele care, cândva, ne-au ieșit din gură, dor ca un glonț.

Câte și mai câte nu învățăm odată cu trecerea anilor. Mai jos veți găsi sfaturi simple și frumoase pentru fiecare dificultate a vieții.

Următoarele sfaturi pot acționa ca o busolă pentru situațiile care se repetă și la care dorim să reacționăm diferit data viitoare.

Uneori, trebuie să renunți emoțional la lucrurile care au însemnat foarte mult pentru tine. Astfel încât, să poți trece de la trecut și de la durerea pe care ți-o aduc, la următorul capitol din viața ta.

Calea către destinația noastră nu este întotdeauna dreaptă. Mergem pe drumuri greșite, ne pierdem și ne întoarcem. Dar poate că nu contează în ce direcție mergem. Poate că, ceea ce contează, este că am început.

Nu contează dacă ai eșuat sau ai fost învins. Tot ceea ce contează, este să înveți ceva, să te întorci și să încerci din nou. Pentru că, a câștiga este un lucru bun, dar a câștiga atunci când nimeni nu crede că poți, este un sentiment minunat.

A te cunoaște pe tine însuți este una, dar a crede cu adevărat și a trăi ca tine însuți este alta. Cu atâta escaladare socială în societatea noastră, uneori uităm cine suntem.

Cel mai sigur mod de a reuși, este să încerci mereu încă o dată.

Poți să devii mai puternic din cauza durerii, dacă nu o lași să te distrugă. Adresează-te adunării comitetului de negativitate din capul tău, să se așeze și să tacă. Trăiește în așa fel, încât, dacă cineva ar decide să vorbească de rău despre tine, nimeni nu l-ar crede.

Viața este mai scurtă decât pare de obicei. Uneori, ni se oferă doar câteva minute pentru a fi alături de cei pe care îi iubim și sute de ore pe care să le petrecem gândindu-ne la ei.

Prețuiește momentele pe care le petreci cu prietenii și familia, pentru că într-o secundă pot dispărea pentru totdeauna.

Lucrurile se schimbă, dar soarele răsare mereu a doua zi. Vestea proastă este că nimic nu este permanent. Vestea bună este că nimic nu este permanent. Este calea ta și numai a ta. Alții pot merge cu tine, dar nimeni nu poate merge pentru tine.

Acceptăm adesea dragostea pe care credem că o merităm.

Dacă cineva nu te poate accepta, în cel mai rău caz, nu merită tot ce este mai bun. Fără comunicare nu există relație, fără respect nu există iubire, fără încredere nu există niciun motiv să continui.

Dacă lași pe cineva să plece, măcar spune-i de ce. Pentru că a ști că nu meriți o explicație este mai rău decât a fi părăsit.

Vorbește când ești foarte supărat și vei face cel mai bun discurs pe care îl vei regreta vreodată.

Alegeți-vă cuvintele cu grijă – nu le puteți lua înapoi odată ce le-ați rostit. Cuvintele dure sunt precum gloanțele – pot lăsa răni adânci. Și, de cele mai multe ori, să spui „îmi pare rău” nu este suficient pentru a vindeca rănile pe care le lași în urmă. Nu lua niciodată o decizie mare când ești supărat în interior și nu face niciodată o promisiune mare când ești entuziasmat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook