În relații nu există imposibil. Nu este nevoie!

Femeie fericită

În toate relațiile noastre, lucrurile sunt foarte simple. Matematică simplă. Cele mai simple, de clasa întâi.

Lucrurile sunt simple, atât în relațiile romantice, cât și în cele de prietenie. Cu toate acestea, în dragoste și în prietenie, se presupune că există doar sentimente.

Dacă, desigur, există dragoste, interes, respect, dorință, și dacă toate acestea sunt reale, din toată inima noastră, este bine. Însă dacă toate aceste sentimente nu sunt reale, atunci ai o problemă.

Gândește-te cine merită să fie numit „prietenul” tău.

Gândește-te la cineva care te-a iubit cu adevărat. Este partenerul tău romantic? Sunt unele nume pe care le vei spune imediat, fără să te gândești. În schimb, pentru alții, te vei gândi mai mult, din nou și din nou.

Dragostea echivalează cu discuțiile și supra-analizarea femeilor. Vorbim la nivel de microbiolog. Și vorbim… Și orele devin nesfârșite. Cafelele, devin băuturi. Și avem nevoie de multă apă ca să nu ne deshidratăm. Și începe:

„De ce nu mi-a scris?”, „Vrei să spui că ar trebui să-i scriu eu?”, „O să-mi ia 3 zile!”, „Sunt sigur(ă) că dispare, doar ca să mă țină în frâu!”, etc.

Lucrurile sunt simple. Le complicăm noi atunci când credem că sunt complicate, pentru că începem să gândim prea mult și prea profund. Dar totul este la suprafață iar noi nu vrem să recunoaștem asta.

Dacă te vrea, te va căuta. Va fi interesat să îți scrie sau să te sune.

Nimeni și nimic nu-i va putea opri această dorința, de a te vedea sau de a-ți auzi vocea. Dacă alege să facă orice altceva decât să fie cu tine, atunci, pur și simplu, nu te vrea suficient.

Poate este din categoria „Nu vreau să fiu într-o relație serioasă”.

Dacă este așa, nu-l critica. Măcar este sincer dar nu vrea să-ți spună în față. El nu vrea să-ți rănească sentimentele (dacă acestea există). Trebuie doar să înțelegi.

Mai poate fi și din categoria „Nu merit pe cineva atât de bun ca tine”.

Aceasta, este un sinonim cu: „Nu vreau să am o relație serioasă cu tine”. Dar cum rămâne cu prieteniile? Prieteniile, fie se coc precum pâinea și devin și mai gustoase, fie se coc precum merele și cad din copac, călcăm pe ele și mergem mai departe. Nu sunt foarte diferite de cele romantice. Și scuzele, sunt doar scuze.

Unii prieteni, vor face orice pentru a fi alături de tine. Fie pentru a te sprijini într-o perioadă dificilă din viața ta, fie pentru a se bucura de marele tău succes. Da, vremurile se schimbă. Da, creștem.

Unii au familii, alții nu. În orice fază te afli, trebuie să fii consecvent cu cel pe care îl numești „prieten”. Astfel, nu te vei „arde” prea tare. Astfel, te pui deasupra tuturor. Deci nu există „nu pot”. Există pur și simplu „nu vreau”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook