O femeie poate fi cel mai dulce vis sau cel mai urât coșmar…

Femeie răzbunătoare

Da, o femeie poate fi foarte blândă, calmă și multe alte lucruri drăguțe, atâta timp cât are în față un bărbat care o inspiră să-și mențină un comportament bun, respectându-i feminitatea, nevoile și dorințele.

În orice caz contrar, femeia din grădina înflorită, se ofilește, cade, dar nu fără luptă!

Iese din cadrul logic. Expresia „foc și pară” nu este întâmplătoare! O femeie furioasă, poate spune și face multe. Așa că, înainte de a o clasifica, înainte de a arăta cu degetul spre ea, să încercăm să înțelegem de ce această floare a fost călcată în picioare și, mai ales, de cine.

De cel care și-a pus ego-ul mai presus de orice sentiment și mai presus de fiecare moment și jurământ de loialitate și devotament! Care, mai presus de orice „te iubesc”, consideră că este a lui, că îi aparține.

Pentru că vezi tu, întotdeauna este nevoie de doi în dragoste și doi în luptă. Unul provoacă și celălalt ripostează.

O femeie poate fi cel mai dulce vis sau cel mai urat coșmar.

Nimeni nu-și pierde controlul, decât dacă cineva i-a apăsat cu înțelepciune butoanele de pornire. Nicio femeie nu are probleme să fie feminină și să-și urmeze natura.

Sunt și excepții. Sunt acele femei care vor să se ofere trup și suflet. Problema este că unii bărbați confundă aurul cu cărbunele și, pe lângă pierderea oportunităților, ei înfurie și rănesc oamenii care au intrat în viața lor cu gândul de a rămâne pentru totdeauna.

Moneda va avea întotdeauna două fețe, indiferent cât enervantă ar fi.

O femeie poate fi femeie atâta timp cât partenerul ei cu comportamentul lui îi permite.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook