Tu ai vrut doar iubire, loialitate și respect. În schimb ai primit trădare, reproșuri, jigniri și multe dezamăgiri…

Femeie cu pălărie în întuneric

Știu, dragostea ți-a adus atât de multă durere în suflet încât ai ajuns să îți fie teamă de ea. Ți-e teamă să mai iubești. Te-ai obișnuit să fii singură și ți-ai recâștigat liniștea și libertatea, însă știi că asta nu poate fi tot.

Ai vrea să te simți iubită, dorită și adorată de cineva dar de fiecare dată când ai pariat pe iubire te-ai ales cu inima frântă. Te întrebi în cine să mai ai încredere…

Știu, ai momente când te învinovățești pentru toate eșecurile pe care le-ai avut în dragoste. Te gândești că poate ai și tu partea ta de vină – că nu ai știut să gestionezi acele câteva relații pe care le-ai avut și că, poate, nu ai fost suficient de tolerantă.

Greșești! Principala condiție pentru ca o relație să funcționeze, este aceea ca iubirea să fie reciprocă.

Iubirea adevărată poate trece peste toate obstacolele.

Iubirea adevărată nu ține cont de nimic. Poți avea toate defectele din lume și poți fi cea mai urâtă persoană, când cineva se va îndrăgosti de tine, îi vei părea cea mai minunată.

Știu, încă atragi privirile bărbaților dar, cu toate acestea, nu vrei să mai lași pe nimeni să se apropie de tine. Ți-e teamă că vei ajunge din nou să suferi. Nu crezi că bărbatul ideal mai există sau că ar mai fi vreunul disponibil.

Și totuși, încă mai crezi în iubire.

Dar nu în cea pe care ai putea să o primești, ci în cea pe care ai putea să o oferi. Ai atât de multă iubire de oferit… Tu nu ai cerut niciodată prea mult de la o relație – ai vrut doar iubire, loialitate și respect. În schimb ai primit trădare, reproșuri, jigniri și multe dezamăgiri.

Tu simți că nu mai ai nicio putere de a o lua de la capăt. Nu vrei să mai permiți nimănui să intre în inima ta. Nu vrei să-ți mai dezgolești sufletul în fața nimănui și nu vei mai permite cuiva să te iubească.

Te înțeleg, dar măcar învață să te iubești pe tine!

Nu felul în care iubești este greșit, ci oamenii pe care i-ai iubit au fost nepotriviți. Într-o zi, atunci când te vei aștepta mai puțin, vei întâlni bărbatul care se va îndrăgosti de inima ta curată.

Poate că tu nu îl vei lua în serios și te vei opune acestei iubiri, însă el, cu timpul, îți va demonstra că nu te va face niciodată să suferi. El nu va pleca niciodată. Tu meriți o astfel de iubire – profundă și sinceră!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook