Femeia din lumea antică era venerată. Nu era o reclamă din revistele pentru adulți…

Femeia din lumea antică era venerată. Nu era o reclamă din revistele pentru adulți...

Femeia în lumea antică era venerată. Nu era o reclamă din revistele pentru adulți. Nu era un simbol al s3xului, al poftei. Era un simbol al frumuseții, purității și parfumului.

Deci, atunci când oamenii se gândesc la femeie, nu ar trebui să se gândească la s3x, corp sau picioare. Ar trebui să se gândească, în primul rând, că această femeie are o calitate specială, divină sau universală a spiritului ei care provoacă înflorirea.

În vremuri străvechi au înțeles că femeia este atât de importantă și că atunci când femeia degenerează în orice civilizație, acea civilizație se termină. De aceea spunem: „Casele sunt construite sau distruse de mame”. Acest lucru este foarte puternic!

Nu uita. O femeie grozavă poate da naștere unui copil grozav.

Tatăl poate fi grozav, frumos, dar copilul nu are nouă luni de tată. În aceste nouă luni se întâmplă ceva în taină. În aceste nouă luni, ca femeie, nu doar construiești mușchi și oase.

Aceasta este ceea ce cred oamenii de obicei, dar tu construiești acolo mașinăria emoțională, mașinăria secretă, mașinăria mentală, motivația, viitorul, viziuni, visuri, aspirații, înțelegere spirituală și previziune.

Tu construiești toate aceste lucruri în corpul tău și, dacă nu ai toate aceste lucruri, ce ai de gând să-i oferi copilului tău? Îi oferi autostrăzi, accidente, dureri, iritații, locuri de muncă, etc.? Ce ai de gând să-i oferi acestui copil care ți se face cadou?

Bebelușii tăi sunt darurile tale, darurile tale sacre. Sunt o parte din Dumnezeu. Sunt un cadou care vine la tine. Cât trebuie să accepți acest Dar și cât de demnă trebuie să fii de acest Dar, pentru ca Darul să fie cu adevărat Mare?

Harul este atât de important.

Când văd fete care se comportă ca niște cowboy, ca bărbații, este opusul firii lor. Fetele trebuie să răspândească Har, armonie, muzică, dans. Este atât de frumos să vezi femeia în grația ei, în rochia ei, cu părul și manierele ei.

Ieri am fost intr-un restaurant. O femeie își blestema soțul în așa fel încât nici măcar un bărbat nu putea face asta. Aceasta nu ar trebui să fie natura unei femei.

Ca bărbat, dacă nu ai pe cineva pe care să o iubești și să o adori, ești pierdut! Și bărbații nu admit asta. Intră în inima ta și gândește-te cu adevărat la asta. Când te înclini în fața unei femei, ea te ridică. Dacă nu iubești femeia sau dacă o degradezi și îi pătezi onoarea, te vei pierde!

Nu vă dau aici lecții de religie, psihologie, fizică sau chimie. Aceasta este viața! Viața reală! Ar trebui să ai pe cineva căruia să i te înclini și să te aștepți ca femeile din viața ta să fie respectate. Fă-te un iubitor de frumusețe. Este atât de frumos… Torkom Saraidarian – The Wisdom of the Zodiac vol.II

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook