Dacă îi arăți indiferență, ea va înceta să te iubească și, la un moment dat, va izbucni…

Femeie în ploaie

Femeile părăsesc o relație sau își înșală partenerul, chiar dacă au sentimente pentru el. Dar când fac asta?

Pentru a analiza psihologia și modul de gândire al unei femei, ar trebui să consumăm tone de cerneală și hârtie. La urma urmei, oamenii sunt diferiți, dar fiecare are nevoie de același lucru într-o relație: prezență puternică. Orice este mai puțin, provoacă reacții negative, tendințe de evitare și nefericire.

Sper că înțelegi că afirmația de mai sus nu este nici măcar discutabilă. Este una dintre puținele ori în care putem fi absoluți cu privire la ceva care privește femeile.

Chiar dacă un bărbat se află la kilometri distanță din cauza muncii sau a altor angajamente sau locuiește în aceeași casă cu ea, el trebuie să găsească modalități de a-i aminti partenerei că îi pasă, că se gândește la ea și, în general, să-și facă simțită prezența în viața ei.

O femeie alege să fie cu un bărbat, în primul rând pentru că vrea să petreacă timp cu el.

Are această nevoie de a-și împărtăși timpul cu cineva care o face să râdă și să iasă din rutină, care îi dă motivație și oportunitatea de a visa la un viitor mai bun. Poate fi egoist din partea ei, dar fiecare persoană este complet fericită doar atunci când simte că este pe primul loc în viața persoanei pe care o iubește.

Vrea să simtă că și lui îi place să petreacă timpul cu ea. Vrea să-i ofere timpul său cu generozitate, fără ca aceasta să însemne că ea este exclusivă în viața lui.

Vrea să-i ofere lucruri noi și escapade, își dorește mereu aceeași emoție în pat, cea care a existat prima dată și aceeași pasiune intensă. Fiecare femeie vrea să o vrei! Este atât de simplu, trebuie doar să simți.

Altfel, obosește la un moment dat.

Obosește să fii plecat tot timpul. Să te gândești constant la problemele tale financiare și profesionale și nu lași loc în mintea ta și pentru ea. Obosește să simtă că este pe ultimul loc, după familia și prietenii tăi.

Obosește să încerce să te ridice de pe canapea pentru a merge la o cafea sau la cină. Se satură să-ți amintească de aniversările voastre și de toate acele ocazii pe care le găsește pentru a petrece cu tine timp de calitate. Se satură să fie cea care trebuie să facă prima mișcare și să alerge după tine.

Și când o femeie se sătura să te iubească, la un moment dat va izbucni și va deveni în ochii tăi cea mai rea persoană de pe Pământ.

Ea își va scoate la iveală sinele rău, cel pe care tu însuți l-ai creat, prin indiferența și intransigența ta. S-ar putea să ajungi să crezi că ești victimă dacă te înșală sau dacă te părăsește, dar ești la fel de vinovat ca și ea.

De ce nu i-ai ascultat tăcerea și plângerile? Ai refuzat să vezi amărăciunea din ochii ei, pentru că nu erai dispus să te schimbi. Ai împins-o departe de tine sau în brațele cuiva care o face să se simtă din nou frumoasă și unică. Cineva care a realizat ceea ce tu nu ai vrut, pentru a alunga sentimentul de singurătate.

Pentru că, dacă o iubești în felul tău și nu așa cum are nevoie, atunci ce ai făcut? Dacă este nevoie de efort pentru a o pune în „programul” tău sau în gândurile tale zilnice, ar trebui să o eliberezi tu de prezența ta mereu absentă.

La urma urmei, dacă nu pleci, la un moment dat va găsi puterea de a te părăsi. Pentru că nicio ființă umană, și mai ales nicio femeie, nu s-a născut pentru a se strecura în viața cuiva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook