Cum să faci bărbații să te observe. Cele mai bune 6 moduri…

Femeie sexy în rochie roșie pe un ponton

Vrei să nu treci neobservată de publicul masculin? Vezi câteva modalități pentru a-i determina pe bărbați să te observe:

1. Fii încrezătoare

Majoritatea bărbaților sunt atrași de femei care au încredere de sine. Încrederea de sine a unei femei îi atrage pe bărbați ca un magnet. Așa că, este bine ca orice ai face, să o faci cu capul sus și să te simți confortabil în mod natural.

2. Ai grijă de tine și nu-ți neglija aspectul

Ai grijă de tine și mai ales ai grijă de aspectul tău. Alege haine elegante și, în același timp, atractive. Când te simți bine cu tine însăți, bărbații înțeleg acest lucru și sunt atrași în mod natural de tine.

3. Arată interes pentru pasiunile sale

Când îți place un bărbat este bine să arăți interes pentru hobby-urile lui. Pune-i întrebări pentru a afla mai multe despre el și vorbește-i despre lucrurile pe care îi place să le facă.

4. Ascultă-l cu interes când îți vorbește

Bărbații apreciază o femeie care îi ascultă atunci când vorbesc și care le înțelege punctul de vedere asupra unui subiect. Așa că acordă-i toată atenția când îți vorbește și arată că ești cu adevărat interesată de ceea ce are de spus.

5. Fii tu însăți

Fii mereu tu însăți și nu încerca să te schimbi pentru a impresiona un bărbat. Majoritatea bărbaților vor aprecia cine ești, autenticitatea ta.

6. Simțul umorului este mereu apreciat

Un fin simț al umorului poate fi găsit foarte atractiv de mulți bărbați. Râsul și gluma te vor ajuta să creezi alături de el o relație mai accesibilă și mai confortabilă.

 

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook