Singuraticii sunt cei mai sinceri și inteligenți oameni pe care îi vei întâlni…

Femeie în gradină cu trandafiri

În timp ce restul lumii încearcă să socializeze, să formeze relații și să-și facă prieteni, există cei care vor să fie ei înșiși. Singuraticii nu sunt deranjați de nevoia celorlalți de a socializa și de a se adapta la ideea de a deveni ființe sociale. Ei sunt doar fericiți să se ocupe de propriile lor treburi și să fie singuri.

În timp ce societatea îi înfățișează ca fiind incomozi din punct de vedere social, singuraticii au mai mult de oferit pentru ceilalți, decât o arată învelișul lor exterior. De fapt, sunt foarte plini de compasiune și empatie, și țin profund la cei din jurul lor.

„Nu-mi place interacțiunea. Cu cât spun mai puțin, cu atât mă simt mai bine. Sunt un singuratic din fire. Nu voiam conversații sau să merg undeva. Nu am înțeles oamenii care au vrut să-și împărtășească sentimentele. Nu am fost adeptul de a fi o persoană interesantă. Nu am vrut să fiu interesant, a fost prea greu.

Ceea ce îmi doream cu adevărat era doar un loc confortabil și să fiu singur. Relațiile nu au funcționat niciodată pentru mine. Mi-am pierdut mereu interesul. Pur și simplu nu mi-au plăcut oamenii, mulțimile, niciun loc, cu excepția lecturilor mele.” – Charles Bukowski

Este evident că singuraticilor nu le place să fie înconjurați de oameni. Dar dacă te-au ales ca prieten, le pasă cu adevărat la tine și se bucură de compania ta. Deoarece sunt atenți pe cine au lăsat să intre în viața lor, când în cele din urmă își lasă garda jos și te îmbrățișează din toată inima, îți vor fi loiali pentru totdeauna.

Dacă nu îi folosești și nu îi trădezi, te vor iubi.

Sunt oameni grozavi, deoarece contează întotdeauna pe tine la un nivel spiritual mai profund și preferă întotdeauna pe cineva care este gata să le ofere o conexiune mai profundă și mai substanțială. Preferă o conversație importantă, decât analiza unei bârfe inutile a momentului.

„Oamenii liniștiți știu întotdeauna mai mult decât arată. Deși normală, lumea lor interioară este implicit misterioasă și, prin urmare, considerată ciudată. Nu subestima niciodată conștientizarea socială și simțul realității unei persoane liniștite. Sunt unii dintre cei mai observatori și absorbitori oameni.” – Chris Jami

În timp ce ființelor sociale le place să se conecteze și să fie înconjurate de alții, singuraticii tind să se bucure de propria lor companie și să-și extindă cunoștințele prin cărți și internet. Preferă să petreacă timp singuri și să-și îmbogățească viața, fără povara socializării.

În timp ce alții își petrec timpul în comunități și socializare, ei îl petrec prin gânduri.

Pe scurt, singuraticii sunt cei mai loiali prieteni și, în mod natural, mai spirituali decât o persoană socială obișnuită. Și dacă te lasă să intri în viața lor și te primesc în cercul lor interior, vei fi cu adevărat binecuvântat cu un prieten loial care îți îmbogățește viața mental și spiritual.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook