Cum să-i trimiți gândurile tale persoanei de care îți pasă…

Cuplu lângă o cascadă

Este posibil să “simți” dorințele cuiva, să înțelegi?

Este posibil să “simți” dorințele cuiva, să-i înțelegi suferința sau bucuria, să “vezi” pericolul cu care se poate confrunta, fără să-i vorbești, chiar dacă se află la sute de km depărtare? Răspunsul este da, atâta timp cât ne iubim puternic și cu adevărat.

Rupert Sheldrake – un biolog care investighează experimental fenomenele “inexplicabile”, vorbind pe pyles.tv, explică: “Telepatia depinde de legăturile sociale strânse. Câinii știu când vin stăpânii acasă, dar nu fac același lucru cu un străin sau un vecin de exemplu.

În cazul telepatiei telefonice, am observat că se întâmplă mai intens între persoane care sunt strâns legate între ele, cum ar fi mamă – copil, iubit – iubită, prieteni din copilărie, etc. Se întâmplă mai rar între străini decât dacă avem de-a face cu o persoană care are un puternic dar telepatic.”

Telepatie între mamă și nou-născut!

„Telepatia se bazează, în mare măsură, pe puterea legăturii. Depinde de legătura care există între oameni. Am realizat o cercetare de telepatie între mamă și copil. Am descoperit că multe mame știu dacă copilul lor are nevoie de ele, chiar și de la sute de kilometri distanță.

Cele care alăptează, când sunt departe de bebeluși, observă uneori că din sfârcurile lor se scurge lapte! În același timp, dacă sună acasă, sunt informate că copilul lor plânge sau că este îngrijorat. Cred că corpul mamei, în acel moment, răspunde telepatic la apelul bebelușului chiar și atunci când acesta este la kilometri distanță.”

Telepatie între îndrăgostiți!

Telepatia între oamenii îndrăgostiți este un alt domeniu de cercetare. Unii cercetători susțin că putem “simți” exact ceea ce crede cealaltă persoană despre noi, dar doar atunci când am trecut de stadiul iubirii profunde și esențiale.

Persoanele care au un atașament emoțional puternic pot “primi” telepatic un mesaj de la persoana iubită chiar și de la mare distanță. Au fost observate cazuri în care unul dintre cei doi este în pericol, sau trece printr-o dificultate, iar celălalt o primește ca un semnal către creier.

Cei mai mulți dintre noi nu știu să “citească” aceste semnale și să le interpreteze, uneori ca un „sentiment rău”, alteori ca o „strângere în stomac”, în timp ce, în realitate, este un contact telepatic cu umanul nostru.

Lucrurile stau altfel când vine vorba de îndrăgostiții care se află în faza de atracție fizică intensă. Acolo instinctul iubirii animalice nu permite nicio altă comunicare decât cea fizică. Telepatia este aproape imposibil să existe, deoarece necesită o comunicare psihică și spirituală profundă și adevărată.

Deci, avem mai multe șanse să primim telepatic un gând de la un prieten din copilărie pe care nu l-am întâlnit de mult timp, dar de fapt îl iubim, decât de la persoana de care ne simțim nebunește îndrăgostiți și dependenți s3xual!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook