Cum să-ți faci partenerul să se îndrăgostească de tine din nou…

Cuplu se plimbă cu barca

Indiferent de câți ani trec, este bine să oferi mereu cel puțin un motiv pentru ca partenerul tău să se îndrăgostească de tine din nou, din nou și din nou. Relațiile de dragoste au multe aspecte, inclusiv atracția emoțională și fizică, compatibilitatea, afecțiunea și angajamentul.

Când celălalt spune că nu mai este îndrăgostit de tine înseamnă, de obicei, că afecțiunea, angajamentul și compatibilitatea sunt încă acolo, însă ceea ce s-a schimbat este atracția sa pentru tine.

Cu toții ne amintim începutul relațiilor noastre; fluturii din stomac, dorința noastră de a fi împreună tot timpul, dorința de a ne surprinde unul pe celălalt, ieșiri spontane și planuri secrete.

Cu toate acestea, atunci când acestea încetează să mai existe și emoția primelor luni de relație dispare, partenerul tău poate începe să simtă că ceva s-a schimbat sau că ceva nu este în regulă între voi.

Cum poți să remediezi această problemă în relația voastră și cum să îți faci partenerul să se îndrăgostească de tine din nou? Să se îndrăgostească de tine în fiecare zi…

1. Oferă-i spațiu.

Este foarte important pentru amândoi să vă oferiți spațiu și timp personal doar pentru voi. Nu numai că te vei simți mai bine cu tine însuți, redirecționând energia relației pe termen lung, dar te vei reconecta cu prietenii, vei avea timp pentru hobby-uri și îți vei recăpăta energia pe care o aveai la începutul relației.

Chiar dacă sunteți „lipiți” unul de celălalt de cele mai multe ori, din moment ce locuiți în aceeași casă, vă puteți face timp să vă concentrați asupra propriilor lucruri într-o altă cameră sau ieșind afară.

Făcând acest lucru, vă veți oferi șansa de a simți dor unul pentru celălalt și de a realiza cât de importantă este cu adevărat cealaltă persoană. Vă veți aprecia mai mult unul pe celălalt și vă veți readuce entuziasmul și spontaneitatea care au existat la începutul relației voastre.

2. Sugerează-i să încercați lucruri noi în intimitatea dormitorului.

O mică schimbare neașteptată, în pat, îi poate face inima să bată din nou pentru tine. Obligațiile cotidiene din viața de zi cu zi, te împiedică adesea să încerci ceva nou sau să-ți asumi riscuri. Însă dacă acestea dispar, se pierde încet și dragostea. A face ceva împreună, pentru prima dată, vă va apropia mai mult și va reaprinde dragostea.

Fiți din nou jucăuși sau preia controlul în pat (dacă acest lucru este nou pentru tine). Acest lucru, nu numai că vă va îmbunătăți viața intimă, dar vă va spori și încrederea.

3. Găsiți o activitate care vă entuziasmează pe amândoi.

Schimbările și surprizele nu se limitează doar la dormitor, desigur. Sugerați să încercați lucruri noi în afara casei, cum ar fi drumeții, călătorii sau începeți împreună un nou hobby, cum ar fi ciclismul.

Ideea este să faceți împreună ceva interesant, pentru a vă crea noi amintiri sau pentru a vă aminti cum v-ați simțit la început.

4. Readuceți spontaneitatea în relația voastră.

Fii o persoană spontană, ca atunci când te-a cunoscut. Pregătește o întâlnire surpriză sau organizează o excursie și dă-i de știre în ultimul moment. Surprizele sunt o modalitate excelentă de a-ți face partenerul să se îndrăgostească de tine din nou. Ele mențin dragostea vie și revitalizează relația.

5. Nu uita să-i spui ceea ce simți.

O modalitate grozavă de a-ți face partenerul să se îndrăgostească de tine din nou, este să-i arăți iubirea pe care i-o porți și faptul că te face să te simți bine. Toate aceste lucruri, semnalează cât de importantă este această persoană pentru tine și trebuie să o știe.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook