Ce s-a întâmplat cu bărbații care au “dispărut”? Vrei să afli adevărul?

Bărbat pe stradă

Este o întrebare pe care doar femeile și-o pun în zilele noastre? Dacă ești una dintre acele femei care s-a întrebat, chiar și o dată, atunci merită să arunci o privire la articolul de mai jos și poate vei găsi în sfârșit răspunsurile de care ai nevoie!

Multe femei se întreabă „ce s-a întâmplat cu bărbații de altădată?” și încearcă să înțeleagă ce s-a schimbat cu adevărat. De ce au ajuns femeile să își pună această întrebare?

În acest articol, vom afla ce cred majoritatea femeilor despre conceptul de “bărbat adevărat” și ce anume le deranjează la bărbații din ziua de astăzi. Dar, ceva și mai important, este să ne dăm seama dacă și femeile au partea lor de vină în schimbarea comportamentului majorității bărbaților.

Bătălia celor două sexe pare să meargă bine din moment ce bărbații, la rândul lor, se întreabă ce s-a întâmplat cu „adevăratele femei”. S-ar putea să credem că lumea evoluează și ne modernizăm, dar probabil că, în realitate, atât femeile, cât și bărbații caută mereu ceva din trecut.

Există anumite elemente în comportamentul și stilul unui bărbat care par să rămână neschimbate în timp. Femeile pretind anumite lucruri și asta nu are nicio legătură cu evoluția omenirii, din moment ce ele au avut mereu aceleași pretenții.

Care sunt lucrurile care le deranjează pe femei cel mai mult la bărbați de astăzi?

Când o femeie se întreabă ce s-a întâmplat cu bărbații de altădată, de obicei, a experimentat o situație ciudată sau vede adesea comportamente ciudate în jurul ei. Unul dintre lucrurile care le deranjează  cel mai tare pe femei, este acela când un bărbat este nepoliticos cu ele sau nu face ceea ce spune că va face.

Ceva și mai deranjant, spun ele, este atunci când nu își mai asumă responsabilitățile. Adică, de exemplu, sunt prea multe femei care se plâng că bărbații preferă acum conviețuirea decât să intre în procesul căsătoriei.

De asemenea, una dintre cele mai importante și mai frecvente plângeri ale femeilor, este că comportamentul unor bărbați este departe de conceptul de “domn”(gentleman)!

Oferind definiția de gentleman unui bărbat, înțelegem cât de amabil să fie, respectuos, înțelegător, protector, să știe ce vrea și, bineînțeles, să își măsoare cuvintele – pentru ca întotdeauna să facă ceea ce spune.

Deci, am putea spune că, femeilor, le este greu să găsească toate aceste lucruri la un bărbat. De fapt, multe femei cred că, în trecut, era de la sine înțeles ca un bărbat să acționeze în acest fel. Dar ce s-a schimbat acum?

Este adevărat că bărbații s-au schimbat sau se întâmplă vreun conflict, ceva, între bărbați și femei și am ajuns în punctul în care nimeni nu este fericit?

Cum își imaginează femeile bărbatul potrivit?

Fiecare femeie poate avea propriile dorințe și convingeri despre bărbatul pe care îl visează lângă ea, dar putem spune, totuși, că unele caracteristici sunt aceleași la majoritatea femeilor și au legătură cu comportamentul.

Unele caracteristici par a fi detalii pentru bărbați, dar pentru majoritatea femeilor sunt foarte importante și le acordă atenție de fiecare dată când întâlnesc un bărbat.

Veți vedea mai jos ceea ce observă femeile la bărbați și poate că, de cele mai multe ori, la început, nu le acordă atenție. Însă, atunci când văd aceste caracteristici la un bărbat măcar o dată, atunci se schimbă foarte mult ceea ce cred ele despre bărbați.

Mai jos, vom vedea câteva dintre lucrurile pe care femeile le observă în contextul cunoașterii. Adică la început, când cunosc un bărbat și trebuie să vadă câteva elemente care să le facă să se simtă bine cu el.

1. Modul în care se exprimă

Unii bărbați se simt foarte bine cu ei înșiși, până la exagerare, încât își pierd ușor cumpătul încă de la prima întâlnire. Ei nu pot percepe că însăși intimitatea le face pe femei să simtă că li se vorbește ca unor iubite.

De multe ori, bărbații, încearcă să „o joace” atât de confortabil și familiar, dar nu înțeleg că scot la iveală o încredere în ei înșiși care poate deveni foarte iritantă în ochii femeilor. Ei se exprimă ca și cum ar vorbi cu un prieten și asta le pune pe femei într-o poziție dificilă, mai ales dacă femeia este puțin mai introvertită și are nevoie de timpul ei.

2. Conversația

Este foarte important pentru o femeie, mai ales la prima întâlnire, să poată deschide o conversație despre orice subiect cu acel bărbat. Este foarte incomod să nu găsești nimic de spus celuilalt.

Unii bărbați, au o viziune complet diferită față de femei, asupra locului în care te duce o primă întâlnire. În esență, femeile înțeleg cu ușurință că sunt prea grăbiți să meargă mai departe și asta le dă o impresie proastă despre caracterul lor în general și despre comportamentul lor.

Unii, de fapt, susțin că, dacă nu acționează în acest fel, o vor pierde pe femeia de care sunt interesați, întrucât persoana respectivă va considera că nu o dorește atât de mult pe cât și-ar dori. Însă femeile, funcționează într-un mod foarte diferit.

3. Stilul îngrijit

Mulți bărbați cred că stilul îngrijit aparține mai mult femeilor, deoarece ele sunt cele care se ocupă de tot înainte de a merge la o întâlnire. Dar adevărul, în mintea unei femei, este că ea vrea să vadă că acest bărbat anume a avut grijă de aspectul lui, deoarece vrea să arate impecabil în fața femeii pe care o va însoți.

Indiferent de stilul pe care îl au doi oameni care merg la o întâlnire, ar trebui să arate ca și cum ar fi lucrat la asta, pentru că unul dorește cu siguranță să-l impresioneze pe celălalt. Dacă un bărbat nu are grijă de sine la fel de mult pe cât crede că ar trebui să aibă femeia care îl însoțește atunci, cu siguranță, a pierdut câteva puncte, deoarece, femeia în cauză, va crede că lui nu îi pasă atât de mult de respectiva întâlnire.

4. Gesturi politicoase

La acest punct, ne vom ocupa de câteva mici gesturi politicoase de care femeile au nevoie atunci când sunt însoțite de un bărbat. Sunt unele gesturi care au rămas neschimbate de-a lungul timpului.

Oricât de avansate și de independente ar vrea să pară unele femei, este imposibil să nu fie impresionate de bărbatul care le deschide ușa pentru a intra în mașină. La fel și când le va deschide ușa unui magazin și le va lăsa primele să intre.

Un alt detaliu pe care, poate, nu toate femeile îl observa, este atunci când este momentul să comandăm la un restaurant. Corect ar fi ca femeia să fie întrebată ce dorește și mai apoi bărbatul își va comanda pentru el.

În fine, gesturile politicoase includ și achitarea notei de plată, lucru despre care au existat multe discuții în ultimii ani, mai ales despre modul în care o percep femeile și despre cum o percep bărbații.

Singurul lucru sigur este, ca un bărbat, cel puțin la prima întâlnire, dacă a invitat o femeie să se întâlnească cu el, să plătească întotdeauna nota! Fie că este vorba de egalitate de gen sau de independență, este o mișcare care face întotdeauna impresie bună și nu are nicio legătură cu suma notei de plată.

Este o mișcare care ridică un bărbat în ochii femeii pe care o însoțește. Odinioară, era rușinos pentru un bărbat ca o femeie să se ofere să plătească nota atunci când acesta o însoțea. Adică, dacă o femeie pur și simplu făcea acest gest, atunci era considerată o insultă de către bărbat.

În zilele noastre, această parte s-a schimbat puțin. Este drept, unor femei le-ar plăcea gestul în sine, dar se vor oferi și ele să contribuie, însă foarte politicos și menționat încă de la început.

Condusul acasă, este un gest foarte amabil din partea bărbatului, însă un alt lucru pe care o femeie nu-l va uita niciodată, este gestul bărbatului de a-și scoate haina și a o oferi femeii atunci când vă aflați într-un loc răcoros.

5. Nu le deranjează pe femei

Bărbatul potrivit va flirta în așa fel încât să nu pună într-o poziție dificilă femeia pe care o însoțește. Nu trebuie să pară ca și cum aleargă pentru a ajunge pe cineva din urmă. Astfel îi va da femeii impresia că se grăbește să vadă ce vrea ea, dacă merită sau nu să se “ocupe” de ea.

Acest lucru, în ochii unei femei, pare un impuls general și că bărbatul nu este interesat cu adevărat de ea. Felul în care un bărbat flirtează, arată multe elemente ale caracterului și comportamentului său în general. Deci este ceva care le va afecta atunci când ajung acasă și se așeză să facă bilanțul respectivei întâlniri.

6. Respectă genul feminin

Nu sunt puține cazuri de bărbați care, încă din primul moment când sunt aduse în discuție relațiile din trecut, încep să vorbească în cele mai proaste cuvinte despre fosta parteneră, iar astfel de lucruri le fac pe majoritatea femeilor să se simtă inconfortabil.

Indiferent cum a divorțat sau ce caracter de femeie a cunoscut, respectul este ceva ce o femeie poate discerne prin modul în care va fi exprimat. Orice ar simți un bărbat despre fosta lui parteneră, orice și-ar aminti de rău, pentru o femeie poate părea incomod dacă este transmis în așa fel încât să o pună într-o poziție dificilă, pentru că va înțelege că vorbește de rău despre o parte din viața lui.

Respectul este ceva ce avem în noi și vine fără efort. De asemenea, ceva care le deranjează pe femei, este faptul că unii bărbați judecă sau vorbesc urât în ​​timpul conversației. De exemplu, are o remarcă urâcioasă despre vreo femeie care va trece prin fața lui sau, în general, pentru majoritatea femeilor.

7. Onestitatea

Majoritatea femeilor, cred că majoritatea bărbaților, la început, nu sunt sinceri cu ele. Ei încearcă să le convingă că sunt perfecți și foarte diferiți de ceilalți. O femeie se bazează prea mult pe onestitatea unui bărbat, lucru care o va face să îi pară a fi un „bărbat adevărat”.

Ceea ce are nevoie o femeie pentru a aprecia un bărbat, este să simtă că ceea ce acesta spune, va și face. Sunt multe femei care spun că nu mai există bărbați adevărați tocmai din cauza acestei probleme specifice, lipsa onestității.

Ele simt că onestitatea lipsește și consideră că ar trebui să reprezinte un bărbat 100%. Când un bărbat este cinstit și sincer, acesta se ridică atât de sus în ochii unei femei, încât multe defecte pot trece neobservate. O femeie vrea de la un bărbat onestitate în ceea ce spune și în ceea ce face.

Au contribuit femeile la schimbările bărbaților?

Multe femei, în ziua de astăzi, cred că, de obicei, găsesc foarte puține caracteristici din cele enumerate mai sus la bărbații pe care îi cunosc. Majoritatea bărbaților cred că situația s-a schimbat cumva din cauza comportamentului femeilor. Pe de altă parte, femeile consideră că, uneori, noua ordine a lucrurilor li se potrivește pur și simplu.

Adevărul se află undeva la mijloc, așa cum se întâmplă de obicei atunci când opiniile sunt atât de îndepărtate, încât par să atingă extremele.

„Ce s-a întâmplat cu bărbații?”, prin această întrebare, de multe ori, femeile duc situațiile la extreme, proiectând un dinamism excesiv și o stare de independență care respinge uneori populația masculină, deoarece acestea sunt elemente care nu pot fi ușor gestionate.

De fapt, bărbații simt că își pierde rolurile, care sunt dinamice, protectoare și nu numai. Analizând această impresie a bărbaților, am putea spune că retragerea lor se datorează și rolurilor de “vânători” pe care îl au, dar ei văd că multe femei i-au lăsat în urmă. Mulți bărbați cred că femeile au încurcat puțin rolurile și nu sunt puțini cei care se declară “înstrăinați”.

Concluzie

Poate că articolul este puțin disproporționat, însă este ceva asupra căruia ambele părți sunt de acord: până la urmă să găsim ceea ce căutăm și ceea ce ni se potrivește. În numele evoluției și al dezvoltării în general, am ajuns la un moment dat în punctul de a considera anumite comportamente drept „de modă veche”.

Deci, din partea bărbaților, putem spune că unii s-au gândit că dacă nu se modernizează vor arăta “ciudat” în ochii femeilor. Pe de altă parte, femeile par să fi început să facă compromisuri, indiferent dacă nu sunt de acord cu astfel de schimbări.

Schimbările bărbaților au fost făcute treptat, pe principiul cerere-ofertă. Se pare că generațiile actuale de femei, asta și-au dorit la momentul respectiv. Știm cu toții că multe adolescente preferă „băieții răi” și îi considera fraieri pe cei politicoși și educați. Probabil de aici a început totul.

În esență, a fost creată o situație neînțeleasă de ambele părți. Dar se pare că unele mișcări ale bărbaților de „școală veche”, revin puternic, iar asta este ceva care nu are vârstă. Femeile, însă, ar face bine să lase un bărbat să se exprime, și să nu asocieze totul cu latura lor dinamică și independentă. Bărbații percep ceea ce femeile le arată.

Așadar, dacă doriți să nu vă mai întrebați ce s-a întâmplat cu bărbații, le puteți arăta că unele comportamente sunt atemporale și vor face întotdeauna o impresie bună asupra unei femei. Pe de altă parte, bărbații par să fi ajuns confortabili în unele situații, simplificându-și rolul. La întrebarea “Ce s-a întâmplat cu bărbații?”, subliniem că ambele părți au avut, de-a lungul anilor, partea lor de vină!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook