5 posibile motive pentru care ești respins de femei!

Bărbat singur în mulțime

Este posibil, în teorie, să corespunzi standardelor celor mai multe femei, însă, totuși, ele te resping în continuare. Este adevărat că așa ceva vă poate reduce încrederea în sine și vă poate doborî din punct de vedere psihologic.

Cu toate acestea, nu trebuie să puneți la inimă, deoarece poate fi, fie din cauza unor factori care nu sunt controlați, fie pur și simplu trebuie să faceți unele ajustări în abordarea ta. Este adevărat că a fi respins, nu este deloc plăcut. Cu toate acestea, puteți limita șansele de a fi respins dacă aflați cele 5 motive comune pentru care femeile resping bărbații!

De ce te resping femeile!

1. Sunt angajate într-o relație

Dacă abordezi frecvent femeile care nu sunt singure, care sunt într-o relație sau se întâlnesc cu cineva, atunci este foarte rezonabil motivul că te vor respinge. Mai ales dacă le cunoști statutul și insiști să obții o întâlnire, atunci trebuie să fii pregătit pentru un răspuns negativ.

Deci, dacă femeia care îți place aparține acestei categorii, atunci, cel mai probabil, nu o vei putea determina să spună „da”.

2. Nu le abordezi așa cum și-ar dori

De multe ori lucrurile sunt judecate după începutul lor. Așa că, dacă abordezi o femeie într-un mod care nu îi va plăcea, atunci ea te poate expedia rapid.

Dacă, de exemplu, ești prea direct sau o abordezi cu un umor agresiv, este posibil ca această primă impresie să te stigmatizeze, și ea să nu vrea să vadă mai mult. Așa că, înainte de a face orice mișcare, este bine să încerci să cunoști fiecare femeie, pentru a-ți adapta abordarea la stilul ei.

3. Ai o reputație proastă

A avea o reputație de afemeiat, cu siguranță nu îți face bine, chiar dacă ai cele mai bune intenții. Multe femei vor fi respinse de reputația ta proastă, mai ales cele care caută ceva serios. Desigur, depinde de tine să o poți convinge să treacă peste renumele tău prost și să îi arăți că ai un interes real.

4. Nu sunt atrase de tine

Sigur ți s-a întâmplat să ai în față o femeie frumoasă, cu o personalitate plăcută, dar ea să evite privirea ori de câte ori ai încercat să îi atragi atenția.

Dacă nu o cunoști ca fiind o persoană timidă, nu insista; este foarte probabil să nu fie atrasă de tine. În acest caz, nu ai prea mare lucru de făcut, deoarece nu este vina ta, pur și simplu nu există chimie.

5. Ele te văd ca pe un prieten

Dacă ai intrat în binecunoscutul „friendzone”, atunci cu siguranță lucrurile nu sunt ușoare pentru tine! A te vedea doar ca prieten, este un motiv foarte serios pentru femei să te respingă. Deși necesită manipulări subtile, încearcă să-ți arăți intențiile înainte de a ajunge la nivelul de prietenie, fără a face, bineînțeles, mișcări pripite și neelegante.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook