Dacă o femeie care știe să iubească se îndrăgostește de tine…

Dacă o femeie care știe să iubească se îndrăgostește de tine...

Când te îndrăgostești de o femeie care scrie, rămâi nemuritor, pentru că trăiești și respiri prin cuvintele șterse și rescrise de pe hârtia ei. Prin cuvinte de pe ecrane care păreau neclare la vederea ochilor ei lăcrimați.

Dacă rănești o femeie care scrie, atunci îi oferi un cadou.

Îi pătrunzi în minte, semeni durere și frustrare, iar puțin câte puțin inspirația și creația înfloresc pe pământul emoției ei rănite.

Pentru femeia care-ți scrie, ochii tăi sunt o poezie, buzele tale sunt pictate în detaliu de o pensulă magică a celui mai talentat pictor, corpul tău seamănă cu o statuie cu atingerea de vitalitate înfocată, mirosul pielii tale marchează pentru totdeauna simțul mirosului.

Când te îndrăgostești de o femeie care gândește mult trebuie să fii atent, pentru că gândirea ei analitică te poate expune atât de mult încât te răcești cu sinele tău gol.

Dacă nu îi reziști, ea te va învăța să supraviețuiești cu sinele tău chiar și în nopțile de iarnă.

Te va învăța să te uiți la el în oglindă și să zâmbești mândru. Te va învăța că ții vioara atunci când dansează demonii tăi, că doar tu ții chibritul cu care îți dă foc viața, că ești o operă de artă demnă de admirat.

Când o femeie care știe să distingă frumusețea se îndrăgostește de tine, atunci nu vei mai purta niciodată același look privind orice copac, orice mare, orice lună, pentru că fiecare culoare, fiecare formă, fiecare lumină își va imagina o pată de magie pe pânza lumii.

Ea își va lăsa amprenta în fiecare loc pe care a pășit cu tine și în fiecare priveliște pe care a privit-o. Vântul care i-a stârnit părul va mărturisi simțului tău olfactiv că a fost odată acolo.

Dacă te îndrăgostești de o femeie care știe să iubească, atunci nu te vei simți niciodată singur, niciodată expus frigului, pentru că îmbrățișarea ei caldă, cuvintele ei calde vor depăși fiecare iarnă. Poate că îți va vindeca fiecare rană cu buzele ei vindecătoare.

Ea te va intoxica cu băutura unui trecut uitat care va lăsa loc unui viitor plin de lucruri pe care ai vrea să le faci cu ea. Dacă te îndrăgostești de o femeie de care este greu să te îndrăgostești, atunci merită.

Sufletul ei este sensibil precum pielea unui bebeluș, moale ca mătasea, cald ca soarele, dar dacă este rănită, va arăta ca o bucată ascuțită de cristal. Rece și tare, poate cu tine, dar mai mult cu ea însăși.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook