De ce multe femei preferă bărbații scunzi și cu burtă?

Bărbat cu burtă

Da, multe femei aleg bărbații scunzi și cu burtă!

Oricât de ciudat ar părea pentru mulți oameni, nu este deloc fals că multe femei preferă să ignore complet corpul bine modelat și să aleagă pe altcineva cu un corp poate mai puțin impresionant.

Există multe motive care ar putea sta în spatele acestui lucru, dar care nu are nimic de-a face cu felul în care arăți.

Să luăm în considerare un posibil scenariu. Dorian, înălțime 1,96 m, are un corp „luat” dintr-o revistă pentru bărbați și care, ar putea fi cu ușurință un model de lenjerie intimă. Cu toate acestea, el se prea excelează la capitolul relații – cam toate relațiile pe care le-a avut până acum, au mers prost.

În schimb, prietenul său din copilărie, Adrian, înalțime 1,74 m și câteva kilograme în plus pe sub cămașă, are un succes nebun la femei, ceea ce îl face pe bunul său prieten să se întrebe; care îi este secretul? Așa că, într-o zi, îl întreabă pe modestul său prieten: „Cum faci de toate femeile te aleg pe tine de fiecare dată?”

Să vedem ce poate răspunde Adrian la această întrebare!

1. Pentru că multor femei nu le pasă de corpul tău!

Unul dintre cele mai evidente răspunsuri pe care le-ar putea da Adrian, este că are mai multă încredere de sine decât prietenul său, iar asta este ceea ce le atrage pe femei la el. La urma urmei, corpul poate să nu fie punctul lui forte, dar el privește dincolo de aspect și știe că are alți ași în mânecă.

Practic, ceea ce îi caracterizează încrederea în sine, este că nu îi este rușine de corpul lui și că nu are nesiguranțe în privința sa. Acesta este o remarcă a unui caracter puternic și o folosește în avantajul său.

2. Umorul tău

Un alt răspuns pe care l-ar putea oferi Adrian, este că le poate face pe femei să râdă mult, că are simțul umorului. Și, fără îndoială, umorul este de departe una dintre cele mai fermecătoare arme din arsenalul său.

Da, Dorian are un corp mai frumos, dar corpul este ceva care te impresionează o singură dată – când îl vezi prima oară. Este atractiv și le face pe femei să vină la el, dar acest lucru nu va fi niciodată suficient pentru a le face să și rămână.

Gândește-te cât de bine te simți când râzi de ceva și vei vedea cât de important este umorul. Ca bonus, umorul bun, la obiect și inteligent, este un semn al unui potențial extraordinar – iar asta știu și femeile. Iar dacă poți râde de propriile neajunsuri și slăbiciuni, poți face multe lucruri.

3. Interesele tale personale

Un al treilea răspuns pe care l-ar putea da Adrian, este că; „Spre deosebire de mulți oameni, am interese și ocupații care mă fac mai puțin plictisitor”. Interesele tale personale sunt ceva pe care femeile le apreciază și le observă!

Dacă, să zicem, ambii prieteni sunt contabili, dar Dorian face doar sport, iar Adrian citește literatură, cântă la pian și face trucuri de cărți, care dintre cei doi pare mai interesant ca persoană?

Cu Adrian poți vorbi despre o mulțime de subiecte diferite și nu te plictisești deloc. Și de multe ori, o astfel de varietate este suficientă. Nu poți impresiona o femeie doar cu corpul tău, până la urmă!

4. Cum o tratezi

Un alt răspuns pe care l-ar putea da prietenul Adrian, este că le oferă femeilor ceea ce ele caută. În multe dintre cazuri, acest lucru exprimă un comportament diferit. Adrian înțelege psihologia feminină, el poate recunoaște adesea când femeia cu care vorbește are nevoie de ceva.

Ea poate avea unele nesiguranțe și are nevoie de câteva complimente în plus, poate avea nevoie de cineva care să o placă pentru sufletul ei, nu doar pentru felul în care arată sau pentru orice altceva.

Dacă Dorian nu dă atenție femeii din fața lui, și ce mesaj încearcă ea să-i transmită, este perfect normal ca el să nu aibă succesul pe care și l-ar dori în relațiile lui!

Dacă ai citit până aici, cititorule, trebuie să știi că nu contează dacă în prezent ești Adrian sau Dorian. Relațiile sunt mult mai complicate decât tipul tău de corp și ar trebui tratate în consecință.

În prea multe cazuri, femeilor nu le pasă dacă ai burtă sau dacă ești scund, chel sau dacă nu faci destui bani, sau orice altceva. Acestea lucruri nu ar trebui să îți determine, nici încrederea, nici succesul.

Lucrează asupra ta dacă ai nesiguranțe, ocupă-te de interesele tale personale și urmărește-ți obiectivele. Dacă modelul de corp atletic te inspiră, încearcă să-l realizezi. Dacă nu, nu contează atât de mult pe cât crezi. Chiar și dacă ai burtă, cine a spus că nu poți avea succes? Luați-l pe Adrian ca exemplu!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook