Nimeni și nimic nu poate sta în calea unei femei care știe ce vrea…

Femeie în fustă scurtă si pantofi cu toc

Când ți-ai pierdut încrederea în tine, suflete? Când ai renunțat la tine și la nevoile tale? Este limpede că sufletul tău blând și frumos s-a pierdut undeva – într-o viață care nu îți aparține.

Cine te-a convins că așteptările tale nu mai trebuiesc îndeplinite, că ele nu mai sunt importante? Tu chiar crezi că nu mai meriți nimic? Oprește-te din tot ceea ce faci, respiră adânc și spune cu voce tare și încrezătoare:

”Și eu sunt importantă! Și nevoile mele sunt importante!”

Dacă tu nu crezi în tine, atunci nimeni nu o va face. Trebuie să-ți recapeți încrederea de sine și să redevii femeia aceea adevărată, de neoprit, care știe ce merită, care nu permite nimănui să îi stea în cale.

Trebuie să fii conștientă de ceea ce vrei de la viață.

Sunt tot mai multe femei, ca tine, care au uitat de ceea ce își doresc cu adevărat. Oare nu din cauza aceasta ajung să fie nefericite? Este trist când înțelegi că, deși toți oameni se nasc egali, unii renunță la ei pentru a-i sluji pe ceilalți.

Oare viața ta nu este importantă? Tu, ca ființă, nu ești importantă? Ai cumva nouă vieți de îți permiți să o sacrifici pe aceasta? Cred că a venit vremea să trăiești pur și simplu, nu doar să exiști!

Iubește-te mai mult și acționează!

Însă, dacă te vei hotărî să faci ceea ce dorești cu adevărat, ai grijă să fii de neoprit. Nu lăsa pe nimeni să te împiedice să îți atingi obiectivul.

Dezlănțuiește-te și acționează ca o furtună – spulberă și lasă în urmă toate îndoielile și temerile tale! Astfel, toate dorințele și nevoile tale se vor materializa.

Totul depinde de tine! Vei fi o femeie independentă sau dependentă?

Ai avut așteptări de la ceilalți și te-au dezamăgit, nu-i așa? Viața te-a învățat să nu mai ai așteptări dar nu te-a învățat să ai si curaj. Îți lipsește curajul de a fi sinceră cu tine însăți, de a-ți asuma riscuri, critici și eșecuri.

Femeia care își cunoaște valoarea este cea care se bazează pe propriile puteri.

Fii mândră de tine și lasă ca acest lucru să îl observe și ceilalți în comportamentul și atitudinea ta. Nu ai nevoie de încurajările și aprecierile nimănui până când nu te asiguri că acestea vin din partea unor persoane de încredere.

Nu ai nevoie să faci eforturi pentru a te face plăcută de toată lumea, este suficient să fii femeia care este admirată de bărbați și invidiată de femei. Fii femeia cu convingeri nezdruncinate, care le răspunde și îi tratează pe oameni cu aceeași monedă. Fii femeia care lasă privirea în jos doar pentru a-și admira pantofii!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook