Numerologia dragostei: Cum vede el dragostea, pe baza datei sale de naștere…

Numerologia dragostei - Cum vede el dragostea, pe baza datei sale de naștere...

Numerologia și modul în care partenerul tău se comportă în relații.

Ai întâlnit o persoană care te interesează? Numerologia îți poate oferi o idee despre care este atitudinea lui față de relații, astfel încât să știi cum să procedezi cu ea. Fiecare număr, de la 1 la 9, caracterizează un tip de personalitate.

Este suficient să știi data la care s-a născut persoana în cauză (fără luna și an). Dacă este de la ziua 10 a lunii și mai sus, doar aduni numerele, de exemplu dacă s-a născut pe 29 a oricărei luni, vei avea 2+9=11 și continui cu 1+1=2, deci Numărul pentru această persoană este 2.

Ce dezvăluie numerologia despre felul în care oamenii iubesc:

Numărul 1

Acesta este unul dintre numerele puternice din numerologie și reprezintă Soarele. Persoanele cu acest număr sunt înnebunite după lingușiri, așa că va trebui să le oferi o mulțime de complimente. Mai ales când vine vorba de realizările lor, pentru care ei înșiși se laudă.

În dragoste, însă, ei nu se ridică întotdeauna la înălțimea promisiunilor pe care ți le fac. Ei au o relație perfectă cu reprezentanții s3xului opus și sunt susceptibili de a folosi flirtul pentru câștigul personal.

Ei pot deveni oarecum “stăpâni” și sunt cei mai fericiți atunci când dețin puterea în relație. Sunt totuși devotați și pasionați în dragoste. Dacă vor să aducă armonie în viața amoroasă, se pot îmbrăca de preferință în haine albe, galbene și crem.

Numărul 2

În mod simbolic, este numărul Lunii. Conține omologul feminin al Soarelui, ceea ce înseamnă că două persoane cu numere de naștere 1 și 2 formează un cuplu foarte compatibil.

Cei care au Numărul 2, cred mai mult în cooperare decât în ​​confruntare și pot conduce cu îndemânare conflictele în cadrul unei relații. Le place o viață socială intensă și cu ei este imposibil ca cineva să se plictisească. Cu toate acestea, nu sunt deloc superficiali, ci dimpotrivă.

Ei dau iubirii un sens mai spiritual și creează o legătură puternică la niveluri dincolo de cel pur fizic. Se căsătoresc adesea la o vârstă fragedă. Culorile pastel deschis se potrivesc atât femeilor, cât și bărbaților cu acest număr. De asemenea, ar trebui să le aducă mai mult noroc în dragoste.

Numărul 3

Cei care au acest număr sunt veseli și fermecători. Te poți distra de minune cu ei, dar dacă relația va deveni serioasă, au nevoie de un partener care să le pună puțină ordine în viață, pentru că ei înșiși sunt puțin împrăștiați.

Devin foarte selectivi atunci când caută o relație și își doresc pe cineva care să le dea și senzația că au câștigat un premiu dificil. Dacă simt că o au pe cealaltă persoană cu siguranță, interesul lor se estompează.

Le place să-și pună propriile condiții în relație și, în multe cazuri, pot deveni destul de dominatori. Când se căsătoresc, sunt devotați partenerului lor, dar autoritarismul lor este probabil să creeze nori în viața de familie. Culorile norocoase ale oamenilor cu cifra 3 sunt azur, albastru, liliac și violet.

Numărul 4

Acești oameni sunt destul de contradictori. Într-o relație pot deveni foarte iritanți și pot distruge totul jucând spiritul de contradicție. Ei devin adesea agresivi și necesită o manipulare specială din partea unui partener care dorește să mențină relația.

Dacă obstacolele sunt, în cele din urmă, depășite, ei arată dăruire și credință chiar și în fața celei mai mari adversități. Adevărul este că dau mai mult decât primesc și pot crea dependență foarte mare.

Sunt iubitori și cad în fiecare nouă relație cu o asemenea pasiune, de parcă ar fi prima și ultima. Totuși, această obsesie față de aventurile lor amoroase poate pune în pericol alte domenii ale vieții lor, de ex. munca lor. După toate probabilitățile se vor căsători de mai multe ori sau la bătrânețe. Culoarea lor norocoasă în dragoste este albastrul electric.

Numărul 5

Cei cu acest număr sunt plini de energie nervoasă, vitalitate și schimbări. Și dacă toate acestea ne amintesc de influența lui Mercur, aceasta este într-adevăr planeta particulară care este conectată la cei cu Numărul 5.

Sunt extrem de sociabili și doresc să profite de viață. Au o personalitate fermecătoare, dar își pot folosi greșit farmecul atunci când au de-a face cu s3xul opus. Au tendința de a schimba des partenerii de dragoste, dar dacă se căsătoresc, se bucură de o căsnicie fericită.

Desigur, acest lucru nu îi împiedică să se confrunte cu obstacole, motiv pentru care secretul succesului căsătoriei este să aleagă un partener cu care să fie compatibili încă de la început. Cei care au și numărul 5 sunt ideali. Sprijinul pe care îl primesc de la partenerul lor le poate determina și succesul în alte domenii ale vieții.

Numărul 6

Persoanele cu Numărul 6 posedă un caracter versatil, atât tandru, cât și generos. Sunt conduși de Venus și iubesc lucrurile frumoase. Le place să petreacă timp cu partenerul lor într-un mediu elegant sau în natură.

Urăsc certurile și luptele și depun toate eforturile pentru a menține o atmosferă armonioasă. Sunt devotați cu supunere celor pe care îi iubesc, dar pot fi și foarte părtași în anumite chestiuni. De multe ori nu își văd nici partenerul ca pe un prieten, dar umplu această nevoie cu alți oameni.

Ei iubesc compania oamenilor de s3x opus, iar dacă le place cineva, îl vor urmări până îl vor cuceri. Culorile lor norocoase în dragoste sunt toate nuanțele de albastru și roz, în timp ce ar trebui să evite negrul și violetul închis.

Numărul 7

Acest număr indică o înclinație spre spiritualitate și sentiment religios. Numărul 7, sunt oameni fascinați de ocult și magie. Devin extrem de emoționați atunci când se îndrăgostesc și sunt atrași de oamenii cu numărul 6 sau 8.

Relațiile lor nu sunt stabile, deoarece se grăbesc să meargă mai departe înainte de vreme și acționează impulsiv. Ei pot, de asemenea, să acționeze oarecum cu capriciu. Sunt foarte influențați de oamenii din mediul lor familial, ceea ce poate tulbura relația.

Ei se îndreaptă adesea către interese spirituale și filozofice, făcându-și partenerul să se simtă singur și neglijat. De aceea ar trebui să aleagă cu grijă persoana cu care să-și poată împărtăși viața. Culorile lor norocoase în dragoste sunt toate nuanțe de verde, galben, alb și tonuri palide.

Numărul 8

Persoanele cu acest număr se luptă adesea în relațiile lor, deoarece nu găsesc înțelegere de la partenerii lor – motiv ce li se datorează, pentru că le lipsește priceperea și rafinamentul necesare în problemele inimii. În plus, adesea investesc prea mult într-o relație, ajungând să primească mai puțin decât dau.

În general, sunt atrași de oameni practici, cu care au obiective comune. Ei au grijă să afle ce le place și ce nu le place partenerilor lor, să acorde atenție lucrurilor mărunte și să o facă pe cealaltă persoană să se simtă îngrijită.

Cu toate acestea, ei au arătat clar în sinea lor că celelalte sarcini ale lor, în ceea ce privește munca de ex. sau… mamele lor, vor avea întotdeauna prioritate față de viața personală, lucru care nu îi face pe partenerii lor deosebit de fericiți. Culorile lor norocoase sunt negru, gri și alb.

Numărul 9

Acest număr este guvernat de Marte, care controlează focul și acțiunea. De asemenea, simbolizează dorința s3xuală. Persoanele cu Numărul 9 experimentează mari schimbări în viața lor prin relațiile lor amoroase.

Ei vor face tot ce le stă în putere pentru a câștiga dragostea unei persoane și, uneori, este indescriptibil de ușor să le poruncești după bunul plac. Femeile cu acest număr iubesc ordinea în viață și sunt adesea atrase de bărbații care poartă uniforme.

Vârsta de 27 de ani este decisivă în viața lor și multe persoane cu Numărul 9 se căsătoresc atunci. Dar ar trebui să aleagă un partener care le este devotat, altfel viața de familie va deveni un iad. Cel mai bine este să evite persoanele cu cifra 5 sau 8. Culorile care le aduc noroc în dragoste sunt roz, trandafir, fuchsia și violet.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook