Femeile adevărate nu sunt impresionate de cuvinte și asta se vede…

Femeie care stă la bar

La urma urmei, de ce are nevoie o femeie pentru a fi impresionată?

Dacă nu vrea mașini scumpe sau cadouri scumpe, poți impresiona o femeie doar cu comportamentul tău. Fii sincer, chiar dacă adevărurile tale o rănesc. Cel puțin nu va simți că ai păcălit-o.

Respectă-o, ai grijă de ea și apreciază-o!

Ce rost are un cadou scump dacă tu o disprețuiești sau o ridiculizezi și îi oferi violență fizică sau psihologică? Bucuria pe care o aduce un cadou este trecătoare, însă o faptă bună va fi gravată în memoria ei pentru o viață întreagă.

O vei impresiona cu bunătatea ta.

Tratează-o ca pe o floare prețioasă de care ai grijă să nu se ofilească. Asigură-te că sufletul ei este mereu înflorit, că fața ei se luminează de bucurie și fii mândru să vezi că strălucește, luminând lumea din jurul ei.

Numai tu poți face asta.

O femeie care este fericită în viața personală, se simte împlinită, completă și calmă. Când chipul ei strălucește, îi conferă puterea de a se confrunta cu orice dificultate care îi va ieși în cale.

Pentru că știe că are un partener care o sprijină și o va sprijini mereu. O vei impresiona cu aspectul tău, cu privirea aceea care debordează de admirație și dorință de fiecare dată când o vezi.

Cu mici surprize obișnuite, cu costuri reduse, dar cu rezerve mari de dragoste, o vei impresiona.

Nu o te culca niciodată pe o ureche că ea este acolo, pentru tine, la dispoziția ta, și încearcă mereu să alimentezi iubirea ce vă leagă. Ai grijă de aspectul tău și nu-l neglija niciodată. De fiecare dată când ieșiți împreună, fii la fel de atent ca la prima întâlnire.

O vei impresiona cu nebunia ta.

Poți să îi “furi” un sărut atunci când se așteaptă mai puțin. O vei impresiona cu umorul tău. O femeie vrea un bărbat care să o facă să râdă, urăște oamenii serioși.

Într-o epocă în care stereotipul domnește suprem, îndrăznește să fii diferit. Și, crede-mă, că vei reuși să impresionezi femeia visurilor tale, care s-a săturat de ipocrizie și minciuni.

Desigur, trebuie să existe și comportamentul și aprecierea corespunzătoare din partea femeii. Dacă ea nu îți arată aceeași apreciere și dragoste, nu poți continua să încerci singur. Dar tu încearcă oricum și viitorul va spune dacă a meritat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook