Ți-ai imaginat vreodată că cineva te va iubi cu toate imperfecțiunile, dorințele și nevoile tale?

Femeie fericită în brațele iubitului

Ți-ai imaginat vreodată că o persoană va sta lângă tine și va vedea strălucirea din ochii tăi?

Ai visat vreodată, că un bărbat se va apropia de tine și se va îndrăgosti de toate imperfecțiunile și defectele tale? Că îți va admira mintea și va simți pulsul fiecărei tale emoții? Pentru a distinge în mișcările și acțiunile tale, profunzimea sufletului tău?

Pentru a-ți măsura rănile și pentru a le face nevoi pentru el însuși.

Din adâncul “ființei” lui, să rupă o bucată și să o potrivească în tine. Să-ți înțeleagă și să-ți asculte fiecare privire și gând, fiecare cuvânt, fără efort și explicații, fără efort și analiză specială. Doar din priviri, să îți poată percepe și să îți citească gândurile.

Și stai și te întrebi, dacă nu cumva totul este inventat, dacă nu cumva este prea pretențios sau dacă, pur și simplu, meriți.

Dacă totul este doar un comportament inventat și pretins, care va servi unui scop, îl veți înțelege imediat. Vrând sau nu, minciuna se va împroșca și se va sparge mereu pe stânci.

Mereu înșelăciunea iese la iveală și își întinde bolta, iar praful se așează cu timpul și îi dezvăluie urâțenia.

Gândește-te la el, cum îți vorbește și cum te pierzi în cuvintele lui.

Vocea lui te seduce și țintește în sufletul tău, atingându-ți acordurile cele mai delicate, cu mișcări chirurgicale, compunând melodii lascive. Să stea lângă tine și să te completeze, puțin câte puțin.

Mintea lui, este refugiul tău. Îmbrățișarea lui, este refugiul tău. Este cealaltă jumătate și, poate puțin mai mult, care a venit și a rămas alături de tine să împărțiți totul.

Dacă toate acestea, te intrebi, se întâmplă sau este doar un basm, îți voi spune că minunile se întâmplă, la fel ca în basme. Când acest om curajos îți va invada viața, se va simți ca un miracol!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook