Este “destinat” să experimentezi o mare iubire cu această ZODIE…

Este “destinat" să experimentezi o mare iubire cu această ZODIE...

Oricum, cine este persoana potrivită din viața ta? În aer este o atmosferă incredibil de electrizantă și foarte energică și nu este deloc întâmplător!

Universul trimite o chemare cerească și le cere bărbaților și femeilor să… se unească! De ce? Pentru că urmează o eră cu totul nouă, de care unitatea se ocupă.

Dragostea va aduce forțele de care viața are nevoie pentru a trece la etapa următoare. Dragostea nu este ceva personal, este o forță uriașă care crează lumi. Să vedem care este jumătatea ta, cu care îți vei întregi lumea!

Scorpion – Vărsător

Mare dragoste, din partea celor care nu se luptă. Două creaturi foarte puternice, un Scorpion karmic și un semn al cărui Conducător este Uranus. Este menit să faceți un cuplu incredibil. În trecut, această relație s-ar putea să nu fi mers bine dar chiar acum fenomenul uimitor al pătratului Pluto cu Uranus are loc.

Pătratele sunt aspecte discordante, dar în dragoste, ele aduc o pasiune mare și aprigă. Aprigă! Prea mult s3x și oportunități grozave de mărturisiri și jurăminte nebunești, pe care le poți numi îmbrățișări, între săruturi pasionale.

Balanță – Capricorn

Venus cere să fiți împreună, să vă îmbrățișați, să nu puteți trăi unul fără celălalt. Pentru acele Balanțe care simt o atracție nebună față de Capricorni și se întreabă dacă această relație este menită să fie desăvârșită; Da, este absolut adevărat!

Pasiune fără precedent, cu un Venus care transformă Capricornul în cel mai fermecător reprezentant al zodiacului și cu o Balanță care își pierde celebra indecizie și devine fermă și devotată Capricornului. Dragoste nebună, a celor născuți numai pentru bine!

Taur – Leu

Semnele pasionate, care se adoră cu prima ocazie! Acum, cu Venus care conduce taurul luând toată puterea și de la Capricorn, cum poate Leul înfocat să reziste iubirii supreme care îl așteaptă? Și nu numai atât, cu Marte în Fecioară, Leul nu vrea doar să îmbrățișeze Taurul și să-l înăbușe în sărutări, ci îl vrea al lui.

Ei găsesc un moment minunat și în problema devotamentului Leului cu Taurul, care transformă Taurul în motorul suprem al iubirii, pentru că altfel, cu siguranță, nu poate ajunge la limita supremă a plăcerii. În acest moment, uniunea lor este destinată să meargă departe, iar dragostea lor să fie și mai nebună decât de obicei.

Berbec – Rac

Berbecul este foarte grav în acest moment. Împreună cu Racul împărtășesc Marte, care este în Fecioară. Și doar asta este suficient pentru a îndulci toate diferențele. În cele din urmă, Racul, care tânjește după Berbec pentru a-i da un indiciu de liniște, are toată asigurarea iubirii Berbecului.

Și asta înseamnă că se pot îmbrățișa așa cum doar un Rac știe cum. Berbecul nu se așteaptă să experimenteze un asemenea delir amoros, dar o va face și îi va plăcea. Cei doi trebuie să atingă niveluri incredibile de iubire, atât la nivel s3xual, cât și la nivel mental.

Gemeni – Săgetător

Pasiune și mare nebunie s3xuală, pentru aceste două zodii incredibile. Gemenii iau propriile decizii acum și nu vor lucruri copilărești. Nu că Săgetătorii ar avea de obicei o problemă cu jocul, în afară de faptul că nu vor.

Dar Gemenii, dacă îi iubesc, îl iubesc foarte mult. Chiar acum, din cauza lui Venus, se înțeleg la fel de bine ca niciodată. Este cel mai bun moment pentru cei doi, cu Venus în Capricorn și Marte în Fecioară. Sunt două poziții solide, care promit sentimente profunde și perspectivă bună.

Fecioară – Pești

Continuând, în fața noastră găsim acest cuplu profund unit. Venus în Fecioară îl întâlnește pe Pluto în Pești. Unire karmică, de la doi reprezentanți ai zodiacului, amândoi foarte puternici și foarte ciudați.

Personalitatea flirtatoare întunecată și seducătoare a Peștilor vine și se îmbine perfect, din nou, cu întunericul – datorită lui Saturn, starea de spirit a Fecioarei. Conducătorul Fecioarei poate fi Mercur și Luna Peștilor. Dar Saturn și Pluto sunt cei care semnează iubirea imensă a acestor semne minunate și importante.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook