Vârsta este doar un număr iar viața nu se măsoară în cifre!

Cuplu în vârstă

Vârsta nu este altceva decât un număr.

Vârsta nu înseamnă nimic. Nu este ceva decisiv pentru a putea face lucruri în viața ta. Nu este un obstacol în a avea experiențe frumoase și în a fi creativ.

Vârsta noastră în ani, este pur și simplu diferența matematică dintre anul în care ne-am născut și anul în care trăim în prezent.

Vârsta noastră adevărată, este ceea ce avem în inimile noastre.

Vârsta noastră, este felul în care trăim, felul în care gândim și libertatea din mintea noastră. Vârsta noastră, sunt visurile noastre, pe care i le permitem minții noastre să le nască.

Este intensitatea cu care ne bucurăm de momentele noastre. Este setea noastră de viață. Vârsta, este ceea ce respirăm ca o adiere, este scânteia pe care o produce privirea noastră.

Există tineri de 20 de ani, neexperimentați, ale căror stiluri de viață ne amintesc de oameni care au fost copleșiți. Și există “tineri”, de cincizeci de ani, cu experiență, care seamănă cu adolescenții nestăpâniți.

Deci, totul este în mintea noastră. Totul este în modul în care avem lucrurile în minte. Totul este în modul în care vrem să ne trăim fiecare zi.

Dacă renunțăm la arme, dacă suntem dezarmați de viață, ce ne așteptăm să ne ofere aceasta în schimb?

Trăiește o zi inspirată, plină de momente frumoase și sens. Fă ca fiecare moment să conteze. Nu vă lăsați zilele doar să intre și să iasă din viețile voastre.

Călătorește, dansează, cântă, cunoaște oameni, râzi din toată inima, citește cărți bune, fă dragoste, fără a te gândi la ziua de mâine.

Fiecare clipă care trece, devine trecută și se pierde.

Umpleți-vă valizele vieții voastre cu cadouri frumoase. Cel care rămâne, cel care stagnează și se izolează, îmbătrânește. Oricine poate să o ia de la capăt, în fiecare oră și moment, rămâne tânăr!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook