Nu ești bărbat atunci când faci o femeie să plângă

Femeie în rochie de seară

Femeia care va plânge mult, cu timpul, va uita să zâmbească.

Nu ești bărbat atunci când faci o femeie să plângă, pentru că sufletul ei rănit va plânge și el. Lacrimile sufletului ei, nu vor curge asemenea lacrimilor ochilor ei obosiți, ele vor rămane acolo și vor stinge și ultima scânteie a iubirii ce ți-o poartă.

Nu te numești bărbat atunci când frângi aripile unei femei și o îngenunchezi. Are nevoie de libertate, să simtă că viața îi aparține. Are nevoie să fie susținută și încurajată să crească, să se dezvolte, să înflorească. Are nevoie de grija ta. Ce grijă îi porți dacă tocmai tu ești cel care o face să plângă?

Nu ești bărbat atunci când faci o femeie să plângă.

Adevărata putere a unui bărbat, constă în zâmbetul și atitudinea pozitivă a femeii de lângă el, nu în lacrimile ei. Inima femeii se hranește doar cu iubire; cu iubirea pe care ar trebui să o primească de la tine. Nu-i lăsa sufletul să se înece cu lacrimile ei! Alungă-i lacrimile cu sărutările tale, și bucuria cu îmbrățișarea ta plină de iubire.

Nu o lăsa să creadă că și-a dat visele pentru o poveste tristă de iubire, pentru că lacrimile ei, la un moment dat, îi vor curăța suferința și va pleca. Tu oare înțelegi cât de singură se simte? Tu oare înțelegi câtă nevoie are să se simtă din nou iubită?

Ridică-i fruntea și sărut-o!

Sterge-i lacrimile și arată-i că-ți pasă. Fă-o să se simtă în siguranță în brațele tale. Strânge-o tare și nu-i mai da drumul niciodată, pentru că ea este femeia care te iubește, poate mai mult decât a făcut-o cineva vreodată.

Ea este cea care îți va fi alături tot timpul, este cea care te iubește necondiționat. Nu lăsa să-ți scape printre degete o asemena iubire! Nu lăsa să-ți fie dor de zâmbetul și de cuvintele ei de dragoste, pentru că atunci ea va fi departe…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook