7 trăsături pe care le au toate femeile independente…

Femeie pilot

Indiferent de locul în care fiecare femeie se află pe drumul către măreția personală, un lucru este cert: femeile suportă multe. De la prejudecăți și salarii inegale, la tocuri înalte și luciu de buze – nu este ușor să fii femeie. Nu atunci când vrei să ai o carieră, nu când vrei să-ți întemeiezi o familie sau nu.

Dar, în ciuda tuturor obstacolelor, femeile puternice și independente pot gestiona și face față tuturor provocărilor care le apar în cale. Și o fac pentru că au învățat pe pielea lor câteva lucruri în călătoria lor prin viață. Ce ar trebui să accepte, ce bătălii merită duse și ce nu ar trebui să tolereze niciodată.

Femeile independente nu încap în „cutii”

Nu poți îngrădi o femeie puternică, așa că nici măcar nu încerca. Are nevoie de spațiu pentru a învăța, a crește și a evolua. În cariera ei, în relațiile ei și în viață. Femeile independente au puțină răbdare cu oamenii care încearcă să le rețină sau care nu par hotărâți să le ajute să-și atingă obiectivele.

Ele nu tolerează niciodată să se simtă restricționate. Nu au timp pentru cei care nu sunt dispuși să își asume angajamentul necesar pentru a reuși. Trebuie să își poată deschide aripile și să zboare, să nu fie limitate de anumite alegeri.

Ele își stabilesc limitele

Este o abilitate de care toată lumea are nevoie. Abilitatea de a stabili și menține limite sănătoase. Femeile puternice și independente excelează la capitolul acesta. Dar nu este vorba despre construirea de ziduri sau apărare.

Femeile încrezătoare în sine, știu că limitele cu adevărat sănătoase sunt legate de respectarea nevoilor personale și de a-și face timp pentru îngrijirea de sine, fizică și emoțională. Ele îi inspiră pe ceilalți să-și respecte nevoile și limitele, așa cum fac cu ele înseși.

Femeile independente nu tolerează oamenii negativi

Cu toții avem zile proaste, dar este important să ne facem timp pentru a procesa chiar și cele mai neplăcute sentimente. Femeile încrezătoare, apreciază oamenii cu o mentalitate pozitivă, care își asumă responsabilitatea pentru propriile gânduri și care aleg să vadă partea pozitivă a vieții.

Stai departe de oamenii negativi care reproșează, se plâng și refuză să se îmbunătățească. Pentru aceste femei, creșterea personală este o modalitate puternică de a construi respectul de sine. Și așa procedează pentru a-și atinge obiectivele.

Ele nu acceptă să fie lipsite de respect

Poți să nu fii de acord cu ele, este în regulă. Spune-le părerea ta și te vor asculta cu urechile deschise. Dar să nu le arătați respect? În nici un caz. Femeile puternice nu cedează la certuri mărunte sau în fața unor atacuri urâte, și nici nu tolerează acest comportament din partea altora.

Au un simț profund al valorilor lor, care nu este deschis la argumente sau critici. Ele nu tolerează confruntările atunci când se simt nerespectate. Nu vor avea de-a face cu sarcasme, reproșuri sau critici la adresa personalității lor, în loc de performanța lor.

Ele nu lasă frica de eșec să le controleze viața

Cu toții simțim frică, mai ales când ne confruntăm cu decizii mari și riscuri necunoscute. Ceea ce nu se întâmplă cu femeile independente, este să lase această frică să le schimbe cursul vieții și să le împiedice să își atingă obiectivele.

Eșecul nu este un motiv suficient de bun pentru a nu mai avea ambiții. În schimb, o văd ca pe o oportunitate de a-și atinge obiectivele, de a procesa emoțiile, de a aduna lecții valoroase și de a construi relații. Nu vor permite ca eșecul să le oprească progresul.

Femeile independente nu tolerează să fie subminate

O femeie puternică și independentă, nu tolerează să fie subminată sau chestionată cu privire la identitatea ei. Ea își cunoaște valorile și prioritățile și și-a pierdut orice interes și nevoie de a-și argumenta deciziile, de a se apăra sau de a se justifica în fața celorlalți.

Ca atare, ea va asculta cu plăcere idei alternative, va acorda credit acolo unde merită și va face treaba. Dar nu confundă bunătatea ei cu slăbiciunea. Ea știe unde se află puterea ei și așteaptă același respect de la oricine.

Femeile independente se pun pe primul loc

Femeile puternice, deși răspund cu succes la grija pentru cei dragi, nu se pun la capătul listei lor de priorități. Nici nu acceptă să fie lăsate pe ultimul loc de către alții. Nu au lăsat niciodată un loc de muncă, un partener sau copiii lor să vină înainte de a avea grijă de ele înseși. Sau, cel puțin, se gândesc mult la asta înainte să se întâmple.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook