Nu înceta niciodată să încerci…

Nu înceta niciodată să încerci...

Orice s-ar întâmpla în viața ta; frumos, urât, corect, greșit, moral, imoral, nu înceta să încerci. Fă mereu tot ceea ce poți. Pentru unii poate însemna mult, pentru alții poate însemna puțin, dar fii mai bun(ă) decât ieri și nu uita niciodată de unde ai început și ceea ce ai realizat până acum.

Nimeni nu știe povara pe care o porți în tine, ce ai trăit, câte nopți ai stat treaz(ă), de câte ori ai fost nedreptățit(ă), de câte ori și cât de profund(ă) ai fost.

Dacă ai muncit pentru toate acestea, fii mândru(ă) de tine! Dacă nu ți-ai pierdut credința, dacă încă speri, iubești, vezi binele și frumosul în alții, dacă ai intenții bune, dacă poți primi și oferi, atunci înseamnă că meriți multe.

Crede în tine și în valoarea ta, pentru că acest lucru te poate duce în direcția pe care o dorești. Autenticitatea și inima ta deschisă vor fi ghiduri în această călătorie. Nu uita să ai grijă de tine, să cauți și să alegi oameni care să reflecte valorile și nevoile tale.

Nu fi prea strict(ă) cu nimeni. Toată lumea se luptă în fiecare zi pentru ceva despre care nu ai nicio idee.

Fii generos(ă) și nu înceta niciodată să încerci, pentru că acolo se află puterea ta personală profundă. Fă tot posibilul să te simți bine! Fiecare vede ceea ce vrea și poate vedea în celălalt. Puțini oameni te vor vedea ca un întreg și chiar mai puțini vor înțelege ceea ce ești cu adevărat.

Întotdeauna este un drum lung de parcurs, întotdeauna există „mai mult”, întotdeauna există ceva ce nici măcar nu ți-ai imaginat. Niciun om nu o poate atinge perfecțiunea – nu ești perfect(ă), dar ești tu și meriți să fii iubit(ă) pentru micile și marile tale realizări, pentru inima ta, pentru acest amestec unic al sufletului tău – pentru că nu este altul ca al tău nicăieri altundeva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook