Cum să citești în ochii unui bărbat. 7 tipuri de priviri ale bărbaților către o femeie…

Relatie Perfecta 1

Poți să înțelegi privirea unui bărbat îndrăgostit? Articolul acesta te va ajuta să înveți să citești în ochii unui bărbat.

Există multe tipuri de priviri ale bărbaților și nu toate reprezită dragostea. Identificarea unei priviri vă poate ajuta să înțelegeți ceea ce nu se spune în cuvinte.

Care este sensul privirilor de dragoste dintre un bărbat și o femeie

Privirea unui bărbat îndrăgostit, poate fi mult mai sinceră decât orice cuvânt. Însă fiecare om are felul lui de a privi. Unele înfățișări sunt foarte vizibile, dar altele nu sunt ușor de identificat, așa că este important să știi la ce să te uiți.

Cum putem să identificăm aspectele iubirii?

Trebuie să ții cont de întregul limbaj al corpului, nu doar de aspectul fizic. Să vedem, acum, ce se află la răscrucea dintre un bărbat și o femeie.

Arătând interes, doar cu ochii tăi poți câștiga un bărbat

Când un bărbat privește o femeie, mesajul poate fi de neclintit, provocator și neînfricat, însă nu întotdeauna. Dacă nu-i pasă de tine, nu va avea nicio problemă să evite contactul vizual cu tine.

Te poate vedea ca parte din peisaj, nepăsându-i dacă îl ignori sau nu, sau dacă pleci. Poți fi, pur și simplu, ceva drăguț sau atrăgător în peisaj.

Uneori, intersecția privirilor dintre o femeie și un bărbat poate fi un factor încurajator.

Te-a privit într-un mod care te face să te simți pozitiv, însă inconfortabil. Îți dai seama că privirea lui te caută, te privește în ochi și apoi se întoarce.

El te privește de multe ori într-un mod plăcut, lucru care te face să zâmbești. Apoi începi să îți aranjezi părul si el se uită din nou la tine și începe să se apropie.

Un bărbat poate avea un fel ciudat de a arăta ca te place, lucru care, uneori, te face să te simți slabă și speriată

Privirea directă a unui bărbat poate fi cinică și obraznică, iar asta poate speria o femeie. Acele priviri, care ignoră delicatețea unei femei, pot fi abrupte și înspăimântătoare.

Uneori, un bărbat se uită la tine de parcă ai fi un lucru de luat și de aruncat. Pare că nu te respecta, că nu este obișnuit să cucerească o femeie, că nu o apreciază… și e logic să te sperii și să fugi.

Un tip de privire nesigură, poate transmite mesaje amestecate

Există multe tipuri de priviri ale bărbaților față de femei. De exemplu, un bărbat cu stima de sine scăzută, va trimite mesaje contradictorii cu limbajul corpului.

Poate fi și amicul tău. Îți spune totul despre viața lui, despre experiențele lui cu alte femei, dragostea lui, totul ca unei prietene. Dar, uneori, se uită la tine într-un mod care spune clar: „te iubesc”.

Cum să identifici comportamentul unui bărbat îndrăgostit

Uneori femeile se întreabă, cum arată un bărbat îndrăgostit? Te poți întâlni cu un bărbat care îți place, dar nu se întâmplă nimic. El, uneori se uită la tine, se uită la ceas, apoi și se uită din nou la tine. Și nu mai înțelegi nimic.

Un bărbat nu caută întotdeauna dragoste la o femeie. Sunt tipi cărora pare să le fie frică de dragoste. Le este frică să nu se îndrăgostească. Te vede frumoasă și chiar îți spune asta. În orice moment este atent la tine, îți zâmbește, glumește și încearcă să te atingă.

Te simți bine cu acel bărbat. Felul în care te privește îți spune că te vrea și tu crezi că este grozav. Apoi îi dai mai multă încredere iar el, după ce obține ceea ce vrea, dispare.

Există un tip de bărbat care are curajul să-ți spună „îmi place de tine”

Nu este ușor pentru un bărbat și o femeie să fie deschiși, decât dacă au o bună stimă de sine. Pentru mulți, a arăta dragoste, înseamnă a fi răniți, iar asta îi face să fie mai rezervați.

Dar când privirea unui bărbat, atunci când îi place o femeie, este sinceră, el își coboară barierele. Atunci, acel bărbat, o îmbrățișează din priviri și îi spune tot ceea ce simte pentru ea.

Ea îi spune că nu vrea să sufere din nou, iar el o alină cu privirea blândă și îi spune: „totul va fi bine, doar lasă-te purtată de val”. Ea are îndoilei, pentru că de atâtea ori s-a lăsat dusă de val și nu a fost bine. Însă de data aceasta, ochii ei sunt cei care vorbesc…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook