Talentul oamenilor manipulatori este de a crea regrete și vinovăție…

Cuplu care se ceartă

Sunt momente când, atunci când te afli în compania unei persoane aparent calmă, ești gata să explodezi în interior. Simți o energie care te provoacă să răbufnești, însă preferi să te abții, pentru a evita o situație tensionată.

Nu o faci, pentru că nu ai nici puterea necesară. Însă acea energie invizibilă te sufocă și te controlează.

Este puterea negativă a oamenilor manipulatori. Ei sunt cei care se simt minunat absorbind energia celor care îi ascultă. Ei îi vânează pe ascultătorii incomozi și se bucură să-i bombardeze cu regrete și sentimente de vinovăție.

De ce? Poate, pentru că ei înșiși sunt neputincioși și lași în a-și gestiona propriile probleme, încercând să atragă atenția și să-și acopere nefericirea, dând vina pe ceilalți.

În conversații, ei nu sunt interesați să audă ceea ce ai de spus, ci aduc în discuție propriile subiecte, transmițând energie negativă. Ei vizează punctul tău slab și îl folosesc așa cum consideră de cuviință.

Arma lor? Vina.

Te vor face să crezi că ești responsabil pentru propria lor nefericire și pentru problemele lor. Ce realizează ei? Te controlează prin sentimentul vinovăție. Dacă tu vei simți că le-ai greșit cu ceva, atunci atitudinea ta față de ei va fi să te revanșezi cumva.

Regretele pe care ți le provoacă, îți aduc uzură mentală. Iar lor satisfacție. Data viitoare când îți vor arunca mingea, pentru a te face să te simți vinovat, îndreaptă săgețile în direcția de unde au fost trase.

Nu permite nimănui să te controleze și să te manipuleze. Nu pierde timpul cu astfel de oameni. Găsește puterea de a te distanța de oricine îți diminuează personalitatea și îți limitează „oxigenul”.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook