Și iertarea are limitele ei…

Femeie care plânge

Am asistat la discuții între bărbați, în care se vorbea despre faptul că femeile, în general, nu știu ce vor – că sunt nehotărâte.

Tot din povestirile bărbaților, am înțeles că femeile au puterea de a ierta orice și chiar, cu bună știință, le permit persoanelor dragi să le rănească. Poate că este adevărat, însă există o limită pentru toate.

Această limită, dacă este depășită, te poți trezi că, într-o bună zi, femeia care credeai că poate ierta orice, pleacă definitiv. Poate că, unei femei, îi este greu să ia această decizie, însă când o va face, nimic nu-i va mai sta în cale.

Când o femeie hotărăște că este suficient câte a îndurat, va pleca pentru totdeauna și nu se mai poate face absolut nimic pentru a o convinge să rămână.

Decizia, în cazul de față, este finală.

Femeile, în general, sunt înțelegătoare și iertătoare. Pot tolera un comportament urât din partea celorlalți, fără a lua măsurile ce se impun, însă totul are o limită. Nu merge așa la nesfârșit.

Răbdarea unei femei pare nelimitată, pentru că ea a învățat să îți păstreze cumpătul și să nu ia decizii la supărare. Te va privi cum o dai în bară, păstrându-și calmul și așteptând să vadă până unde mergi. Tăcerea și toleranța ei, de fapt, sunt un test pentru tine – îți mai dă o șansă.

Dacă crezi că a uitat câte i-ai făcut, te înșeli!

Femeia iartă, însă nu uită niciodată! Va aduna în ea suficiente argumente, pentru ca atunci când va lua decizia finală, să nu aibă regrete și să fie sigură că este o decizie corectă.

Dacă ai greșit din prostie, să faci tot posibilul să repari! Nu lăsa să se adune greseli – ele vor atârna atât de greu, încât, pană la urmă, te vor trage în jos. Atât de jos, incât nimeni și nimic nu te va mai putea ridica. Femeia te ridica, femeia te coboară.

Asigură-te că atitudinea ta față de ea, reflectă respectul pe care îl merită.

Nu îi mai testa răbdarea, pentru că aceasta nu durează la nesfârșit. Nu aștepta să o pierzi definitiv, ea mereu îți dă ocazii pentru a-ți putea repara greșelile făcute.

Fă tot ceea ce îți stă în putință pentru a fi parte din viața ei – o va impresiona efortul tău. Nu lăsa ca relația voastră să obosească!

Nu-ți imagina că, după toate cele ce i-ai făcut, mai poți să o recucerești.

Nu te baza că o mai poți aduce înapoi după ce te-a părăsit. Nu merge așa! Decizia ei, de a te părăsi, nu a fost luată cu ușurință – într-o clipă, ci mai degrabă a fost rezultatul unor lungi așteptări, sperând ca tu să te îndrepți. Dar ai ratat!

Nu te aștepta să se răzgândească dacă deja a plecat.

Timpul, o va ajuta să înteleagă că merită mult mai mult decât ceea ce tu i-ai oferit. Se va liniști și va învăța să se descurce singură, ba chiar mai mult, îi va plăcea asta.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook