Femeia este precum focul: te poate încălzi sau te poate arde…

O fată care se joacă cu focul

Nu îi da motive să se îndrăgostească de tine dacă nu ai de gând să o iubești și tu. Nu te juca cu ea. Femeia aceasta este fragilă și iubitoare, și te va primi în sufletul ei.

Însă dacă, odată ajuns acolo, ai de gând să-i lași dezordine în suflet, ea se va transforma. Din făptura aceea fragilă, blândă și iubitoare, va deveni furtună, sau mai rău: va deveni foc. Ea va nimici totul în cale. Când va fi tulburată de dragoste, ea ți se va dărui în întregime. Te va iubi în fiecare zi, cu aceeași intensitate ca în prima zi.

Dacă nu ești capabil să îngrijești o asemenea iubire, mai bine las-o în lumea ei.

Las-o să viseze la momente cu tine. Să te admire de departe. Să te vadă fericit și să se bucure de tine așa.

Las-o să te iubească de la distanță, fără condiții, fără teamă și fără așteptări. Nu profita de ea și nu o răni. Nu o transforma într-o aventură de moment, știind că ea vrea de la tine mai mult decât îi poți oferi.

Fii sincer și clar cu ea. Fii corect. Nu îi spune nimic mai mult decât ar trebui, nimic mai mult decât poți suporta și nu lăsa loc de interpretări.

Îi va părea rău dacă va înțelege că tu nu o placi așa cum te place ea, însă nu te va urî.

În schimb, dacă ai de gând să profiți de slăbiciunea ei pentru tine, și să o transformi în “jucăria” ta sau în servitoarea ta personală, atunci, prietene, ai pus-o.

Focul acela mocnit care ardea cu pasiune în sufletul ei, va erupe precum un vulcan și va mătura totul în cale. Nu cred că îți poți imagina ce se va întâmpla cu tine.

Ea nu se va răzbuna pe tine, fizic nu ți-ar face rău nici dacă ar putea, însă nu vrei să știi ce putere are gândul. Karma va face dreptate pentru ea și în numele ei. Crede-mă, nu vrei ca o femeie rănită să gândească rău de tine!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook