Tot ceea ce merită, doare. Este nevoie de dăruire, sacrificii și efort…

O fată tristă

Cele mai frumoase povești încep acolo unde ne așteptăm mai puțin. Și, de obicei, sunt interzise, ​​sau atât de puternice încât nu știi niciodată dacă vor rezista intensității lor.

Ceea ce merită, doare. Este nevoie de dăruire, efort și sacrificiu. Este nevoie de luptă și, de obicei, unul dintre cei doi este cel mai puternic. Să-l ridice pe celălalt când se apleacă. Să-l poată aduce înapoi când închide ușa în urma lui și pleacă, pentru a-i putea aminti că împreună, pot face imposibilul.

Sunt unii oameni care trăiesc astfel de povești.

Le trăiesc intens. Și plătesc adesea pentru asta cu unele consecințe, dar sentimentul este mai plăcut când știu că au făcut ceea ce le-a dictat inima lor.

Logica este pătrată și ucide dragostea. Logica în acest caz este arma lașilor, a celor care nu o doresc din tot sufletul. Pentru cei cărora le este frică să lupte.

Cine știa că este atât de greu să iubești?

Altfel ai avut ideea de dragoste în minte. Și ai avut întotdeauna totul de partea ta. Dar vine un moment în care lucrurile sunt diferite de ceea ce ești obișnuit.

Dar știi. Ai învățat să lupți. Ai învățat să încerci. Revendică. Și nu renunța. Ai învățat să îți asculți inima și instinctele care nu au greșit niciodată. Chiar dacă totul arată contrariul.

Inima știe mereu.

Instinctul unei femei nu face niciodată greșeli. Te cunoști mai bine decât oricine și știi că poți realiza imposibilul. Este suficient să-ți dorești ceva cu toată puterea. Și apoi, întorci totul cu susul în jos, schimbi totul dacă este necesar.

Știi foarte bine că este mai bine să regreți ceva ce ai trăit, decât ceea ce nu ai îndrăznit și nu ai învățat. Persoana ta este făcută pentru asta, pentru lucruri mari.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook