Karma se va răzbuna mai devreme sau mai târziu. Ai încredere!

Femeie tristă lângă un pian

Cu siguranță, toți am fost într-o situație în care cineva ne-a rănit atât de tare, încât toată ființa noastră a vrut să se răzbune. Și este o reacție firească să vrei să răspunzi la un comportament rău. Vrem să fim răzbunați pentru durerea emoțională sau chiar fizică pe care cineva ne-a provocat-o.

Dar, oricât de mult ai vrea să te răzbuni, oprește-te, pentru că nu este niciodată bine să o faci. Acceptarea situației, așa cum este, este cea mai bună soluție.

Motivul

Pentru că atunci când treci peste acest fapt, și nu ai gânduri negative despre persoana care te-a rănit, Universul (viața) te va răsplăti cu lucruri mai bune. Când devii răzbunător, pe de altă parte, acele sentimente negative vor reveni și mai puternice și vei fi rănit din nou.

Cea mai bună răzbunare, este să mergi mai departe cu viața ta cât poți de bine. Fără a lăsa pe nimeni să te influențeze. Fără să-ți pierzi timpul și energia cu oamenii care nu merită.

Dacă vei continua să-ți dorești răzbunare, vei reuși doar să nu-ți lași rănile să se vindece.

Pe lângă răni, trebuie să știi că energia pe care o emite furia, este puternică. Atât de puternică, încât îți scade vibrația, crescând șansele de a atrage situații similare.

Nu îți permite să te scufunzi la nivelul imaturității. Nu te opri asupra gândurilor negative. Mergi înainte și uită. Aceasta este cea mai bună răzbunare.

Cel care te-a rănit, își va primi pedeapsa de la viață.

Legea pedepsei va funcționa. Nu pentru tine, ci pentru el. Pentru tot răul pe care l-a făcut, pentru cei cărora le-a greșit, pentru cei pe care i-a rănit. După cum se știe, ceea ce dai, aceea primești. Așa că stai pe loc și vezi cum Karma își face treaba.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook