Totul vine la timp pentru cei care știu să aștepte…

Totul vine la timp pentru cei care știu să aștepte...

„Totul vine la vremea lui celor care știu să aștepte”.

Balzac a intrat în istorie ca autor al unei întregi societăţi. Literatura franceză este foarte bogată și el și-a pus amprenta asupra ei. Dar și alte lucruri au scris istorie, de exemplu, răbdarea.

Călătoria sa este la fel de importantă ca și aventura vieții omenirii. Aici Balzac întâlnește răbdarea și ne amintește că aceasta rămâne una dintre cele mai importante virtuți pe care le poate avea o persoană.

Te duci singur și, în cele din urmă, restul vine singur.

De la sine, nimic nu se întâmplă. Dar dacă ai făcut ceea ce se cere și ai acceptat că soarta trebuie să își pună semnătura pentru ca ceea ce ai lucrat să se întâmple, atunci lucrurile se schimbă.

Atunci nu ai anxietate, nici nerăbdare, ci ai un simț superior al lucrurilor. Atunci poți spune cu încredere că „Orice trebuie făcut, se va face și este doar o chestiune de timp până să reușesc”. Este cu adevărat liniștitor să știi că ai făcut pașii și salturile necesare și că acest lucru în sine ți-a oferit cunoștințe și experiență.

Timpul curge mult diferit decât credem noi. De obicei, succesul este o consecință și vine de la sine. Dacă ceva nu s-a întâmplat astăzi, nu înseamnă că nu se va întâmpla. Tu, trebuie să te pregătești să-l primești. Adevărata răbdare necesită pregătire pentru recepție…

Făcându-ne datoria.

Orice îți propui să faci necesită pași și salturi. Acești pași și sărituri nu se vor face doar în linie dreaptă. Va trebui chiar să devii un pilot off-road pentru a realiza ceea ce îți dorești. Dacă vei fi “acrobat” pentru ceea ce vrei să obții, depinde de tine.

Mai degrabă, și mai bine, de voința ta. Important este să stabilești un obiectiv și să începi să-l implementezi. Mintea și sufletul tău trebuie să învețe să se disciplineze. Este una dintre cele mai mari provocări.

A fi capabil să te concentrezi pe ceva și să te angajezi fără să intri în panică atunci când ceva merge “prost” și să nu te entuziasmezi când totul merge bine în mod neașteptat. O poți numi și disciplină emoțională.

Așa că facem ceea ce ne cere ocazia. Suntem concentrați, DOAR pe asta. La fiecare pas separat. Rezultatul este o altă poveste…

Oricât te-ai grăbi, timpul nu contează.

Dacă răbdarea este o virtute, atunci nerăbdarea nu poate fi o virtute. Nerăbdarea se “distrează” până la o vârstă. Este vârsta la care ne așteptăm la surprize plăcute. După cum înțelegeți, dacă trebuie să faceți ceva pe care îl urmați pas cu pas, nerăbdarea vă va face doar rău.

Mintea ta, când este nerăbdătoare, este la sfârșit. Este tentată să aibă gânduri foarte pozitive, sau gânduri foarte negative. În orice caz, te-a scos din ceea ce ar trebui să urmezi. Rezultatul este același, indiferent dacă aveți “vise” sau “coșmaruri”.

Nu urmați pașii. Ați părăsit brusc prezentul, pentru a merge în viitor, fără să adunați nimic de substanță. Oricât te-ai grăbi pentru momentul în care vei vedea vreo recompensă pentru munca ta, nu vei schimba nimic. Puterea ta în timp este inactivă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook