Viața nu îți oferă niciodată o a doua șansă de a face o primă impresie bună…

Cuplu la prima întâlnire

Se spune că nu ai niciodată o a doua șansă de a face o primă impresie bună. Acordă atenția cuvenită semnelor pe care vi le va arăta încă de la prima întâlnire și vezi dacă ar trebui să mergi mai departe sau să-l respingi.

De câte ori te-ai întrebat când întâlnești un bărbat sau o femeie pentru prima dată, despre felul în care sărută, cât de buni sunt în pat, dacă sunt cu adevărat interesați să investească într-o relație sau doar doresc să se distreze pentru următoarele zile și să fie confirmat?

Întrebări care rămân fără răspuns până când realitatea ne conduce la o altă alegere greșită. Dar putem ști de la început posibilul rezultat al unei întâlniri?

De fapt, nu trebuie nici să întoarcem foaia, nici să ne lăsăm seduși de posibile asemănări cu fantomele trecutului, dar nici nu trebuie să ne predăm fără luptă. Ceea ce trebuie neapărat să facem este să fim puțin mai atenți la prima întâlnire.

Instinct de baza

De fapt, nu este greu să-ți dai seama dacă cineva se califică sau nu să preia rolul următorului partener. Cu toate acestea, nu de puține ori, suntem de bunăvoie orbi, trecând cu vederea ceea ce ne deranjează de fapt.

În majoritatea cazurilor tocmai am ieșit dintr-o altă relație lungă sau intensă și căutăm acea nouă situație care va avea un rezultat diferit. Exact în acel moment se face marea greșeală. În timp ce suntem conștienți din start că persoana din fața noastră nu ne poate oferi tot ceea ce căutăm, ne predăm cu speranța că în viitor totul va fi așa cum ne dorim.

Instinctul de bază, așadar, ne împiedică să facem o mișcare greșită, indiferent dacă avem sau nu încredere în el. Nu întâmplător un procent foarte respectabil din relații se termină prin separare din motive care ne-au deranjat de la început, dar le-am ignorat și suprimat.

Oamenilor, mai ales la vârsta de 30 de ani și peste, le este extrem de greu până la imposibil să-și schimbe caracterul și comportamentul.

Cu toții ne-am modelat comportamentul încă din copilărie, când această perioadă este considerată (de către experți) a fi fundația în construirea vieții noastre. Deci, la următoarea ta „primă întâlnire”, tot ce trebuie să faci este să ai încredere în instinctele tale și să acționezi conform versiunii pe care aceasta o sugerează.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook