Tot ceea ce se întâmplă în viața ta are un scop mai mare…

O fată cu flori în păr

De câte ori ți-a spus cineva că totul se întâmplă cu un motiv? De câte ori ai auzit că, oricât de trist(ă) sau rănit(ă) ai fi, întotdeauna există ceva bun în asta?

De câte ori ți-a spus cineva că trebuie să cazi pentru a te ridica și a obține succesul, fie personal, fie profesional? Că uneori trebuie să lupți și să pierzi niște bătălii pentru a câștiga războiul? De câte ori ai auzit că fiecare durere sau pierdere pe care ai suferit-o nu va fi mai devreme sau mai târziu decât o lecție valoroasă?

De câte ori ți s-a spus “să crezi mereu că totul va fi bine și nu renunța”? Și ori de câte ori cineva îți spune așa ceva, cu siguranță te gândești la ele ca la fraze banale și la clișee goale pe care alții ți le spun pentru a te mângâia și pentru a te face să te simți mai bine și nimic altceva. Ei bine, vă spun că aceste cuvinte nu sunt doar clișee.

Este adevărul, crezi sau nu.

Tot ceea ce se întâmplă în viața ta are un scop mai mare. Fiecare durere pe care ai experimentat-o, ​​mai devreme sau mai târziu, îți va aduce ceva mai bun.

Înțeleg că ori de câte ori cineva îți rănește sentimentele, îți rupe inima sau te umilește, sau ori de câte ori pierzi pe cineva care a fost important pentru tine, te întrebi ce ai făcut pentru a merita o astfel de pedeapsă.

Te întrebi de ce Dumnezeu a pus o povară atât de grea pe umerii tăi și ți-a trimis atât de multă durere când tu nu ai făcut nimic rău pentru a o merita. Dar lasă-mă să-ți spun, nu ești singura persoană care se întreabă de ce trebuie să treacă prin atâtea necazuri pentru a-și găsi fericirea.

Nu doar tu te întrebi de ce trebuie să simți că ești distrus(ă) înainte de a te putea simți împlinit)ă). Și răspunsul la toate aceste întrebări este de fapt simplu.

Fiecare dificultate pe care ai întâmpinat-o în viața ta este un test de rezistență și forță. Este un test al credinței tale. Ori de câte ori ești rănit(ă), este o oportunitate de a deveni mai puternic(ă) și mai rezistent(ă).

Este o oportunitate de a crește personal și profesional. Ori de câte ori te afli la cel mai de jos nivel pe care poți fi, este o oportunitate de a-ți extinde limitele și de a vedea câtă putere și determinare ai să te ridici, să-ți vindeci rănile și să mergi mai departe cu viața ta.

Când ai fost dezamăgit(ă) și rănit(ă) de cineva, este o oportunitate de a vedea cine merită să fie numit prieten și cine nu merită un loc în viața ta. Este o oportunitate de a scăpa de oamenii toxici și negativi din viața ta. Când Dumnezeu îți trimite dificultăți, El îți dă ocazia să te perfecționezi și să câștigi mai multă putere.

Îți oferă oportunitatea de a ajunge în cele mai profunde părți ale tale și de a te conecta cu adevăratul tău sine. Îți oferă ocazia să-ți cunoști puterea, curajul și valoarea. Când Dumnezeu îți trimite durere, El îți dă ocazia să înveți din greșelile tale și să nu le repeți.

Îți oferă ocazia să vezi din ce ești făcut(ă) și ce poți face pentru a-ți găsi fericirea. Și ceea ce trebuie să-ți amintești mereu este că Dumnezeu nu îți dă niciodată mai mult decât poți suporta.

El știe ce fel de persoană ești.

El îți cunoaște mintea și sufletul. El știe temerile tale cele mai profunde. El știe greutățile și durerile prin care ai trecut. El știe cât de mult te descurci. Așa că, uneori îți trimite oameni toxici să te învețe cine merită să fie în viața ta și cine nu.

El îți trimite acești oameni pentru a-ți aminti să-i tratezi cu bunătate, compasiune și multă dragoste pe cei care te iubesc și au grijă de tine cu adevărat. El trimite oameni dificili și toxici în viața ta pentru a-ți aminti să ai recunoștință pentru tot ce ai și să-i apreciezi pe cei care te iubesc cu adevărat.

Uneori Dumnezeu te aduce în preajma unor astfel de oameni pentru a învăța cum să te respecți și să te prețuiești mai mult și când este timpul să renunți la cei care nu merită să fie în viața ta și care doar îți blochează drumul către succes și fericire.

În încheiere, amintește-ți că, indiferent de câte ori te doboară viața, aceasta face parte din plan. Face parte din planul de a avea cicatrici pe inimă pentru a-ți aminti mereu de acelea și de lucrurile care te-au modelat în persoana care ești astăzi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook