5 semne că partenerul nu te mai iubește. Observă-le din timp!

Distribuie:

La inceputul relatiei totul este roz, ambii parteneri investesc timp si sentimente si isi doresc ca totul sa mearga bine. In timp, intervine monotonia si obisnuinta, iar sentimentele pot sa nu mai fie atat de puternice. Acesta este principalul motiv pentru care multe cupluri se destrama. Exista cateva semne care iti spun clar ca partenerul tau nu te mai iubeste, potrivit pairedlife.com.

Petrece din ce in ce mai putin timp cu tine

Dupa cum spuneam, la inceput totul e roz. Partenerul tau adora sa petreaca timpul cu tine si renunta la orice pentru o seara in doi in oras sau un film vazut impreuna. In timp, pasiunile si obiceiurile lui ar putea sa ia locul serilor romantice si vei observa ca isi face din ce in ce mai putin timp pentru tine. In cazul acesta, este clar ca sentimentele lui nu mai sunt atat de puternice si ar trebui sa aveti o discutie deschisa si sincera despre ceea ce simtiti.

Nu mai vorbiti cum o faceati inainte

La inceput te suna destul de des, iti povestea tot ce a facut in ziua respectiva, iti cerea sfaturi si era alaturi de tine atunci cand aveai o problema. Acum te suna destul de rar, nu iti mai da detalii despre cum a fost ziua lui, ci pur si simplu iti zice ca a fost o zi obisnuita si nu iti mai cere sfaturi atunci cand intampina o situatie mai complicata. Acesta este principalul semn care iti spune ca el nu mai gaseste in tine o persoana apropiata, de incredere, iar in momentul in care comunicarea dispare, este clar ca dispar si sentimentele.

Nu mai e dragastos

Obisnuia sa te alinte, sa iti faca complimente si sa te tina in brate continuu. Nu mai face asta de ceva timp. Prefera sa aiba spatiul lui in care sa se simta confortabil si nu ii place sa intri in zona lui de confort. Nu te mai priveste asa cum o facea inainte si asta este unul dintre semnele care iti indica in mod clar ca sentimentele lui nu mai sunt atat de puternice sau nu mai exista deloc. Trebuie sa iei masuri.

Stie ca esti a lui

Da, stie ca esti a lui si nu mai incearca sa te cucereasca. Barbatii gresesc crezand ca odata ce au reusit sa intre intr-o relatie cu femeia dorita, nu trebuie sa mai faca eforturi pentru a o cuceri. In realitate, femeile isi doresc sa fie cucerite continuu, chiar si dupa ani si ani de relatie. Daca vezi ca nu mai e implicat, nu iti mai face complimente, nu pare mandru pentru ce are langa el, ai putea sa incepi sa te indoiesti de sentimentele lui.

Nu te respecta

Va certati aproape tot timpul si uneori se ajunge la jigniri, poate si violenta fizica. Respectul sta la baza oricarui tip de relatie, astfel ca nu trebuie sa permiti un astfel de comportament. Daca la inceput totul era roz, in momentul in care se pierde respectul, este clar ca s-au dus si sentimentele, asa ca trebuie sa pui punct.

Foto: Thought Catalog

Distribuie:
loading...