Ea nu se mai întoarce dacă a încetat să te mai iubească…

Distribuie:

Femeia nu trebuie să plângă chiar dacă te iubește cu adevărat. Ea nu este datoare nimănui cu nimic. Dar acest lucru este inevitabil. Dacă ești bărbat, vei răspunde pentru fiecare lacrimă, stând în genunchi, punctează publicația moimozg.

Chiar dacă azi vei pleca, lăsând-o singură și tristă, iar mâine nici măcar nu-ți va păsa de ea. După un timp îţi va fi dor de ea și vei avea nevoie de prezența ei ca de aer.

Bate la ușă, ea îţi va deschide, te va ierta, iar tu îi vei săruta mâinile.

Mâine vei pleca din nou şi acele mâini pe care le-ai sărutat le vei strânge în faţă. Ea este femeie, e slabă. Tu eşti bărbat, mai puternic. Eşti bărbat? – răspunde la această întrebare.

Zici că femeia nu ar trebui să plângă. Ai dreptate, desigur. Dar arată-mi o femeie care nu a plâns din cauza iubirii. Îmi arăți? Dacă da, îmi voi retrage cuvintele.

Totul are o limită. Şi tu trebuie să înțelegi acest lucru. Azi ea te consideră Dumnezeu, iar mâine un nemernic, care și-a bătut joc de sentimentele ei.

Femeia nu se întoarce, crede-mă. Dacă a încetat să te iubească, niciodată nu te va iubi din nou.

Dragul meu, amintește-ţi acest lucru de fiecare dată când îi săruți mâinile. Din cauza indiferenței tale, azi varsă lacrimi ea, iar mâine vei plânge tu, știind că ea este cel mai scump om de pe pământ.

Foto: Pixabay

Distribuie:
loading...