Pleacă la momentul potrivit, când toate semnele îți spun să pleci…

Pleacă la momentul potrivit, când toate semnele îți spun să pleci...

Toate semnele îți spun să “pleci” și nu vrei să recunoști. Toată lumea și tot ce este în jurul tău conspiră pentru ca tu să vezi adevărul, dar tu ești “orb”. Trebuie să fie ceva în neregulă.

Există multe cazuri în care ceva poate merge prost, însă unul este momentul potrivit pentru a pleca: când cealaltă persoană nu îți oferă răspunsul și atenția pe care tu i-o acorzi. S-ar putea să iubești cealaltă persoană, să o adori, să te topești după ea, dar dacă toate acestea vin doar din partea ta?

Dragostea cuiva nu este suficientă pentru o relație.

Tu vei fi mereu cel nefericit. Așa spun și experții. Dacă nu obții ceea ce ai nevoie și dorești de la o relație, este timpul să mergi mai departe. Cum poate exista o relație dacă nu există un teren comun, un interes comun pentru a construi ceva?

Cele mai multe probleme se creează atunci când refuzăm să plecăm de unde vedem că nu putem evolua ca oameni. Așa că trebuie să știm când este momentul potrivit să plecăm. Și, de obicei, atunci îți dai seama că ești singur în asta. O astfel de situație nu este sănătoasă pentru niciunul dintre parteneri.

Când construiești o relație pe cont propriu, când te îndrăgostești de cineva care nu îți oferă fundația solidă de care ai nevoie, totul se va prăbuși asupra ta. Mulți oameni o consideră egoistă, dar o relație nu poate fi bună pentru niciunul dintre parteneri atunci când unul nu-și împlinește sentimentele de care celălalt are nevoie.

Cu toții cunoaștem astfel de relații în care niciunul dintre parteneri nu va pleca. Dar viața este prea scurtă pentru a fi relaxată și confortabili într-o astfel de situație. Relațiile ar trebui să-ți alimenteze călătoria, nu să îți mănânce și să-ți consume energia.

Când îți dai timp să vezi ceea ce cauți cu adevărat, vei crește șansele de a găsi, de a avea și de a rămâne în ceva sănătos, mai degrabă decât în ​​ceva toxic, așa că te vei îndepărta mai repede de ceva care nu te umple sau nu îți oferă răspunsul corespunzător.

Sau vrei să te trezești într-o zi într-o relație de lungă durată și să realizezi că ai renunțat la toate planurile tale, visele și la tine însuți pentru a te potrivi și a fi la înălțimea așteptărilor cuiva?

Îndepărtează-te de cineva care te face să te simți inadecvat, doar pentru că el însăși este inadecvat în fața sentimentelor pe care i le oferi.

Fugi de cel care îți provoacă nesiguranță în loc de siguranță și frică în loc de încredere. Și tu, de cealaltă parte, lasă să plece pe cel cu care nu vrei să petreci timp. Pe cel căruia nu ai ce să-i spui și alături de care stai doar ca să nu-l rănești. Până la urmă, amândoi ajungeți să vă răniți.

„A te despărți”, „a pleca”, „a renunța”, sunt cuvinte lungi și greu de spus, darămite să iei o decizie și să le spui. Este normal să ai părți dificile în relația ta, comportamente pe care să le regreți sau care enervează, toată lumea le are. Cuplurile lucrează împreună pentru a depăși multe lucruri, dar împreună. Nu fiecare separat.

Și, evident, doar tu știi cum este relația ta, nimeni altcineva. Nimeni nu te poate obliga să pleci sau să rămâi, tu vei decide. Întotdeauna există momentul potrivit să pleci; atunci când nu mai ai un loc în viața celuilalt.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook