Este Vineri, cea mai bună zi din săptămână!

Cuplu care a ieșit în oraș

Vineri, ce cuvânt frumos, ce zi frumoasă și ce noapte plină de magie.

Vinerea este cea mai bună zi a săptămânii, este granița unde se întâlnește sfârșitul cu începutul. Finalul unei săptămâni de muncă, început unui weekend de relaxare. Noaptea de vineri, nu este irosită cu întâlniri plictisitoare și cu prezentări protocolare.

Chiar și acasă, vei invita cea mai bună companie. Vei lăsa ușile balconului deschise, vei pune muzică și totul va curge spontan.

Seara de Vineri, este frumoasă și neplanificată. Există o magie în atmosferă și nu trebuie să o umbrești cu probleme de locul de muncă. Lasă totul pentru ziua de Luni.

Cu siguranță, într-o astfel de seară, te vei bucura de o conversație bună, fără a configura un scenariu cu activități magice. Este ca perechea ta de blugi preferată, discretă, care nu orbește, dar ți se potrivește atât de bine încât te simți mai frumoasă ca niciodată.

Pentru cei îndrăgostiți, ați face o plimbare prin centru?

Ați petrece seara la o băutură sau ați răsfoi ferestrele în timp ce vă plimbați încet, discutând pe îndelete despre vânturi, ape și ploi?

Ați merge la cinema îmbrăcați în ținute “lejere”?

Ai cumpăra în secret o floare pentru a i-o oferi ei? Tu, doamna mea, i-ai “arunca” un sărut în locul unde nu se așteaptă? Dacă da, atunci înseamnă că și vouă vă place vinerea!

Este ziua ideală pentru surprize, este ziua divertismentului alternativ.

Ceea ce am observat de mulți ani, este că oricine simte nevoia să mă vadă într-o astfel de zi, cu siguranță mă vrea “lângă” ea.

Nu-mi amintește de Sâmbăta “fixă”, care creează formalități și distanțe. Sau de Duminica îngrozitoare, care arată ca marginea stâncii, de parcă este din obligație. Când ies vinerea, mă simt ca un câine zâmbitor, cu o minge în gură. Vrei să ieșim să ne jucăm? 😀

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook